Thursday, December 27, 2012

Minggu Orientasi Sekolah.


teerbayang-bayang sudah gelagat anak-anak kecil menangis ketika hari pertama datang ke sekolah, almaklum sahajalah!, mereka semua baru sahaja berumur 7 tahun dan baru tamat tadika..apa yang lebih ros kasihankan bukan pada mereka, tapi pada guru-guru yang bakal handle semua pelajar ni..ouhh! adik-adik ini semuanya hari tisu..handle them with care..:)

baru masuk IPG sudah ada assignment, lecturer cakap kami semua perlu buat Mos atau nama panjangnya Minggu Orientasi Sekolah..apa yang sangat ros harapkan adalah semua guru dapat membimbing ros ke arah jalan yang benarrrrr! :P dan ros!, pls bertanggungjawab dan amanah dalam apa sahaja yang engkau lakukan! 

MOS ni Ketua Unit dah bagi dalam minggu lepas, cumanya sekarang ros masih not in mood to study all things yang sudah pun kami belajar..

mood ke laut..tunggu mood pulang dahulu......ouh, my mood..tolonglah merajinkan diri anda untuk melekat terus dalam badan aku ni..suapaya aku gagah sasa dan berani untuk hadapi semua! 

semangat-semangat! nak beli buku apa semua bagai memang semangat, nak baca buku tu memang hampeh lah! inilah rosmarieza! :)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih!