Sunday, July 21, 2019

Muka Tua Dakros😜🀣



Sebelum memilih Mary Kay🀣
.
.
.
Muka setelah memilih Mary Kay
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡


Woweeee...benarlah Mary Kay membawa perubahan kepada hidup saya🀩πŸ₯°πŸ˜˜

Untuk daftar sebagai ahli Mary Kay, boleh terus whatsapp ros di link iniπŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ www.wasap.my/60183974517

Wednesday, July 10, 2019

Adik Ashraf


Hai, salam sejahtera, salam 1 Malaysia🤪

Alhamdulillah atas nikmat sihat yg Allah kurniakan buat semua hambanya, nikmat rasa yg semestinya kita syukuri...nikmat nak dapat anak ketigaaaaa..eh?🤣

Benda macam ni memang orang tua dapat rasa dulu kan? Bermula dari ma kata, Ashraf sekarang semakin manja, gaya macam nak dapat adik aje...memang tak dinafikan, betul sangat apa yg ma rasakan tu...

Dan beberapa minggu lepas, masa buat puasa enam, lepas dua hari aje pun...kalau boleb hari2 nak minum jus tembikai, teringin sangat rasa tekak ni...ni antara yg aku perasanlah...

Dan yg paling kelakar ialah, nak pakai liptip yg merah3 gitu..agak penangan adik Ashraf ni perempuan agaknye...kot.kembo ke😂

Eccehhhhh...kompiden kena lebih..

Semalam buat pregnancy test, bila tengok line pertama tu je mcm dh dpt agak..keluar pulak line kedua..rasa syukur alhamdulillah, tapi bila period lambat turun tu, memang dapat rase lah kan...terima kasih Allah..mudahan anak ini selamat, kuat dan sihat...

Dan semoga pregnant kali ini, ibu tidak lagi dibayangi bsp🤩😅

Kalau ade pun, hadapkan aje lah..nak bt mcmne kan?😁

Ok, dh selamat download apps pregnancy tracker dalam phone, dah tahu tarikhnya bila...mudahan segalanya selamat..doakan yer...

Kedai Mary Kay dibuka seperti biase tau🌸

Boleh whatsapp: www.wasap.my/60183974517