Monday, April 2, 2012

jangan kau rayu pada yang tak sudi..

salam..

diberi kesempatan untuk kesekian kalinya mengupdate blog..dalam keadaan dan juga suasana yang agak tertekan...ibarat pedang menghunus di leher..;) eccehhhhh! tapi memang serius neh! macam-macam duk fikir dalam kepala otak den  ni ha...dengan umrahnya..dengan studentnya lagi..semua-semua lahhhh ros fikirkan..sedih jugak sebab dah buat keputusan untuk berhenti dari SARAN..demi kebaikan semua pihak..emak..abah..

macam-macam yang berlaku dalam hidup ros..dan banyak ros tak kongsikan berbanding dulu..terlalu private untuk dikongsikan..biar ianya tersemat dan tersimpan rapi didalammm..bengkak ke? tak jugak la;) hihi:D pasal bomoh membomoh ke? haha....:P tidak lahhhh! malas la nak kabar..biar Allah yang maha kuasa membalas segalanya..kejahatan..keburukkan yang bakal ros lalui..semuanya KERJA ALLAH..;)

usah dirayu pada yang tak sudi..nape tiba-tiba jek entry seperti dan seakan-akan sedih dan sememangnya ros sedang bersedih...:( 
terkenangkan adik-adik aka student ros yang masing-masing mengatakan bahawa setiap tahun 2 -4 orang berganti guru kat sekolah..kesian sgt dengan adik-adik ni semua..merayu-rayu pada ros supaya jangan berhenti..

tapi adik-adik..ustazah terpaksa tinggalkan kamu semua..atas sebab-sebab tertentu..jangan risau ye..ustazah cuba untuk cari alternatif supaya kite semua dapat berhubung dan dapat berjumpa..:)

sayang kalian..<3