Wednesday, April 17, 2013

Saya Menang 3 Juta Ringgit Malaysia!


okeyh, nampak sangat meenipunyerrrr! dah tak tahu nak letak tajuk apa untuk post ni, saja letak cenggitu kononnya HOT lah! konon orang boleh terbelalak bijik matanya melihat! omk, ssesungguhnya anda tertipuuuu..hihi :D

sekarang ampa ssemua duk buat apa? *loghat utagaha sat!
cek duk siapkan Kertas Kerja Kejohanan Mini Olahraga ISO2101 niiiii..insyaALlah sedikit sahaja lagi dan dalam minggu ini juga atau esok nak send teerus paada email cikgu dan kawan-kawan AJK tertinggi yaang lain..kenapalah mukee ini juga yang jadi setiausaha? aduh, entahlah..sesuai jadi S/U agaknye..sebab salah satunya ros suke menaip..tapi kalau nak tulis tu, masyaAllah tulisan macam cakar lembu..owh, ade ke? hehe..cakar ayam lah ye..sungguh ross merosakkan bahasa kebangsaan kita..jangan sesekali meniru aksi ini din dalam entry kalian..:)

ritu kan jumpa cikgu, cikgu senyum jek..haha..padahal aku confident jek dah siap terus send dekat cikgu..rrupanya banyak yang kurang dari sudut lampiran medal, borang penyertaan dan bermacam-macam lagi..:) 

justeru, cikgu memang mengetahu kekurangan S/U dia ni, laantas dia memberikan contoh kertas kerja terbaik daripada pelajar PISMP, bila difikirkan balik..bagusnya lah kalau ade fulltime macam ddiorang..boleh jumpa kerap dengan cikgu-cikgu jika terdapat kesalahan kertas kerja..tak macam kami yang ambil Kursus Dalam Cuti ni, serba serbi tidak tahu..ya Allah..ilmu yang tidak diamalkan lama-lama akan hilang dan peergi begitu shaja..nak jadi S/U ni pun sebenarnya kena ada ilmu dia..kalau tidak, takkan ada Kos Khas untuk Setiausaha..tak gitu? hehe..;) 

okey, hampir nak siap nih..jadi ros sambung buat kertas kerja dahulu ye? insyaALlah will share with u guys tentang kertas kerja ini..:) dua blog ros akan upload teentang kertas kerja ini nanti ye? :) 

okeyh3, wassalamu...nyte..:)