Friday, February 1, 2013

Tudung Berpelapik Dagu & HB to my blog!


bismillah, 

semenjak ros pakai tudung berpelapik dagu dekat sekolah, ramai sangat yang tanya dekat ros, mana beli..ros jual ke? eeee..suke tengok ros pakai..amboi, ayat tak menahan cikgu-cikgi kat SK Bukit Beruang ni tau! hehe..terima kasih lah, ros sememangnya dah biasa tutup dagu yang semakin melayut ni..dari dalam solehah lagi ros dah biasa tutup sebab mungkin dorongan atau ikutan dari kawan-kawan Solehah yang lain yang juga turut memakai tdung seperti ini..sesuatu perkara tu bila kita dah amalkan lebih dari 40 kali, 40 hari..mesti rasa janggal untuk ditinggalkan seperti kebiasaan..:) 

inilah gambar yg ros pakai tudung berpelapik dagu..beli dekat Sericahaya Online..bolehlah membeli belah disana..:) heheheehe :D

Photo: Rindu Kak Rose :'(

gambar ni pun adik ros yang snap waktu ros dengan dia jalan-jalan di JJ aka Aeon, Melaka..:) 

dengan pakai tudung macam ni jugak lah ros tengok ada beberapa cikgu yang juga dah mula pakai tudung macam ni..rasa seronok pulak..hehe..sekurang-kurangnya ade geng..geng mengajak kepada benda yang baik..:) hihi :D

sebelum terlupaaa! happy birthday yang ke 3 Tahun untuk blog ros ni...:) 


boleh pulak terlupa kan? nak hadiah ape ni wahai diary ku? hehe..hadiah satu entry utk setiap hari bolehhh? :P Wanita Mudah Masuk Ke Syurga.


bismillah..

Wanita paling mudah ke SYURGA..sepertimana hadis Rasulullah SAW dibawah

___________
_________
_____
___
__
_

Rasulullah s.a.w bersabda yang maksudnya:Apabila seseorang isteri meninggal dunia dan suaminya redha kepadanya, maka ia akan masuk syurga. (Riwayat Tirmidzi dan Ibn Majah).

* maka berusahalah untuk menyayangi, melayani, dan mentaati suami..suami redha, insyaAllah, syurgalah bagi kamu wahai WANITA..:)