Sunday, May 12, 2013

Asha Dah Balik.


hari Jumaat yang lepas, selepas sampai sahaja di rumah, kakak ipar ros sedang sibuk mengemas barang-barang Asha..Asha dengan emaaknya nak pergi rumah mak andaknya..sedih berpisah dengan Asha..walaupun hanya beberapa hari..

harri ni, dalam petang Asha dah balik..Asha macam tak berapa happy..sebab bila ros pegang badan dia sahaja ros memang dapat agak dia demam..kesian Asha..demam...
syafakillah Asha..mak ngah syg Asha! nanti mak ngah buat Asha gelak-gelak lagi ye? mak ngah syg dia tu sgt! 

sorry kalau mak ngah sibuk buat Assignment mak ngah..sampai Asha pun mak ngah tak sempat nak layan..nanti mak ngah janji mak ngah main-main ngan Asha..

so, skrang ni Asha duduk dengan tok wan dia kat depan..harap budak comel tu cepat sembuh...Pageviews No Yang Cantik.


bismillah..

apa khabar semuanya di hari Ahad ini..hari Ahad..Satu, Pertama..hehe..esok dah maasuk hari kedua..Isnin..semua perkataan hari yang kita gunakan sekarang adalah berasal dari perkataan Bahasa Arab..dalam tidak sedar, semua agama belajar Bahasa Arab..kan? ini semua berlaku secara tidak langsung..:) 

baiklah, ros sebenarnya nak update entry..sebenarnya nak update tentang benda lain, tapi yang lain pula ros dah ternampak dahulu..iaitu..pageviews ros..no memang cantik..


66666..:) 

sebenarnya, untuk blog ros ni..apa yang ros perasan adalah ramai pengunjung yang mencari bahan untuk didownload, sebabnya ros memang berkongsi hasil kerja ros disini..dan tak kurang juga ada link yang ros guna pakai ros kongsikan juga disini..:) 

apa yang penting bagi ros adalah sesuatu peerkongsian itu bermanfaat bila kita pandai menggunakannya..:) dan banyak pahala bagi org yang berkongsi ni..kan3? :) hehe..:)

okey, nanti ross akan update lg..see you soonnnnn..:)