Saturday, March 9, 2013

Sembunyikan Kesedihan.


biarpun semalam telah berlalu, tapi ari ini aku bangun dengan semangat baru...biarpun kesedihan itu tidak siapa yang tahu...tapi hari ini aku happy dengan kehidupanku..aku sembunyikan semua untuk orang yang masih memerlukan aku..untuk kawan-kawan sekeliling, untuk emak, abah, abang, adik-adikku...untuk asha terutamanya..memang sedih, tapi sampai bila? aku tekad untuk melupakannya..dengan usaha membuat segala kerja yang ada tanpa meminta tolong pada sesiapa..cuba menyelesaikan masalah sendiri..seorang diri..

alhamdulillah hari ini terbukti, aku boleh berdiri..dihadapan semua...tanpa rasa segan dan silu...cuba untuk menyibukkan diri dengan semua aktiviti...terima kasih ya Allah atas peluang ini..aku cuba! cuba berdikari sendiri...insyaALlah..aku yakin bahawa ENGKAU sentiasa ada disisi..

kau temukan aku dengan insan-insan yang baik-baik...yang menjadi contoh terbaik buatku..biarpun kesedihan ini masih terasa..tapi hari ini aku bersyukur...sehingga tidak dapatku coretkan dengan kata-kata..aku bersyukur kerana menemukan aku dengan insan yang terlalu baik...yang mengingatkan aku kepadaMU..:'( 

syukran...

hanya itu yang mampu aku ungkapkan..

syukran, syukran, syukran..