Wednesday, November 7, 2012

Hari ni Hari Penyampaian Hadiah..:') curhat ~

Assalamualaikum dan Hye semua..:')

kenapa lah rase sedih sangat hari ni...? rasa macam tiap-tiap tahun nak jumpa anak murid yang sama..pengalaman pertama memang tak dpt dilupakan..mengajar di Rawang..itulah pengalaman pertama bagi ros..pengalaman yang kedua apabila berpindah ke Melaka dan mengajar SRA (JAIM) UJUNG PASIR..Allahu..andai dia tahu aku bakal rindukan semua anak muridku...:'( 

hari ni adalah hari penyampaian hadiah bg tahap satu dan juga tahap dua...sedih sebab..tak sangka sekejap sangat masa berlalu..peperiksaan akhir tahun dan sekrang..masanya untuk ros sekali lagi berpisah dnegan adik-adik ni..bagi tahap 1, hari inilah hari terakhir..bagi tahap dua..hari Jumaat merupakan hari terakhir..ya Allah...aku sayang semua anak muridku...lebih3 lagi bila diorang persembahkan lagu Terima Kasih Guruku..bagai nak mengalir airmata ni..tapi tahannnn! setahan-tahannya supaya tak jatuh..dah lah jadi MC untuk Majlis Penyampaian Hadiah tadi..takkan nak nangis depan orang ramai kot..? huwaaaa :'( takmo3! ! !

kalau boleh nak mention semua nama anak murid kat sini..semua ros kenal dan ingat..tak mungkin ros lupa..semoga dengan apa jua yang ros belajar di dua buah sekolah selama setahun ini dapa mebantu sedikit sebanyak untuk tahun depan..keputusan JQAF bagi tahun 2013 untuk panggilan temuduga akan keluar 12 hb Nov ni..doakan ros ye..:')

adik-adik semua..ustazah sayang kamu semua kerana ALLAH..semoga kita bakal berjumpa lagi nanti..:'(