Tuesday, May 15, 2012

pandangan yang penuh makna..

terasa cepat masa berlalu, dalam tak sedar ros telah pown selesai menunaikan umrah pada 1 Mei sehingga 11 Mei 2012..kenangan yang takkan ros lupakan dalam hidup..atas ihsan UQ Holidays yang menaja kami SOLEHAH Musim Pertama, TV Al-Hijrah dan dengan keerjasama Trend & Tours Sdn Bhd..alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar walaupun ketika disahkan menghiddap demam campak pada dua hari sebelum menunaikan umrah..tetap juga dikuatkan langkah ini...syukran ya Allah..


banyak nak ccerita..tapi dalam entry kali ni ros nak ceritakan tentang perasaan ros terhadap STUDENT yang pernah ros ajar..
rindu menerjah diri tatkala meninggalkan SARAN selama baru 3 minggu...semalam ros keluar ke Melaka Sentral atas urusan bisnes.nak daftar kad Western Union, tapi dh habis..huhu..jadi cume bertanya details tentang kiriman wang ke Indonesia melalui Western Union jela..alhamdulillah, Allah permudahkan urusan semalam..


bila sampai je rumah, hari dah petang..then biasanya waktu-waktu macam ni memang budak sekolah rendah agama balik..memang mata ni memandang terus ke arah anak-anak yang baru pulang dari sekolah rendah agama..tak jauh pown sekolah rendah agama  tu, dekat sangat dengan rumah ros..kebetulan diorang kalo balik mesti singgah rumah utk beli jajan...(makanan ringan kanak-kanak)..
yang sedihnya, ros teringatkan adik-adik sekolah lama yang ros ajar..rindu sangat, ntah bile dapat ke SARAN dan bersua muka dengan semua adik-adik..memang pandaangan yang ros berikan adalah penddangan yang penuh makna setiap kali mata tertancap kee arah mereka..


adik-adik SARAN, ketahuilah..Ustazah sentiasa mendoaakan kamu semua.
kerana Ustazah tahu kamu semua dipilih oleh Allah untuk belajar di SARAN dan jadi anak yang baik..
moga Allah memberkati kehidupan kalian ye adik-adik..<3