Sunday, February 21, 2016

IOI Mall VS Sunway Pyramid

Kisah sedih den semalam...malas nak cito kisah kt ioi mall neh...hampeh rasanya bila tak boleh mendapatkan beg favorite den semalam disebabkan oleh cash yg tak ada ditangan dan kakak kedai yg bg alasan mesin kad offline...berhuhuhuhu jugak la aku semalam dalam kereta..muke ketaaaatttt aje...

Cian incik somi...dan hari ni dy janji nak bawak kte ke Sunway Pyramid utk carik beg yg sama...memang tak dapat la yg sama kan...tp dapat jugak lah beg ala3 mcm beg yg aku nak..rege rm69.90...sekali ngn kasut aku beli...lepas gerammmm sgt kan? Hehehe...

Boleh ler aku menggayakan beg tu esok...beli pn sbb nak bwk ke sekolah...beg lagi satu mcm x bape nak sesuai..jafi beg ni aku rse semya benda boleh aku sumbatkan...hihihi..

Siap lah ko beg aku kejekan!

Sekian kisah yg tak brape sedih dari hakak!

Suami pesan...jgn ltk brg berat3..sebab dy mmg dh th sgt perangai bini dy ni....

Baikkk bosh..tp kalau tersumbat gak sory eh..hihi

2 comments:

Terima Kasih!