Saturday, January 2, 2016

RPT Bahasa Arab Tahun 3 - 2016 (dah siap edit tarikh)

 
 
bismillah
 
Alhamdulillah hari ni baru berpeluang untuk update blog plus nak kongsikan dengan semua Rancangan Pengajaran Tahunan untuk Matapelajaran Bahasa Arab Tahun 3 dan juga Rancangan Pengajaran Tahunan (RPT) Dunia Seni Visual..almaklumlah kita kena ngajor murid-murid seni lah pulak tahun ni...pengalaman baru..
 
RPT ini ros dah siap tukarkan tarikh ikut takwim 2016...
 
ok, bawah ni ros kongsikan linknyer..boleh lah download terus di link bawah:-
 
RPT DUNIA SENI VISUAL - Tahun 1
 
RPT  DUNIA SENI VISUAL - Tahun 2
 
RPT BAHASA ARAB - Tahun 1
 
RPT BAHASA ARAB - Tahun 2 
 
RPT BAHASA ARAB - Tahun 3 
 
RPT DUNIA MUZIK - Tahun 1

RPT DUNIA MUZIK - Tahun 2
 
yang dah copy tu..kreditkan pd blog ini ye...thanks! ;) 
 
kalau tak nak kreditkan pun tak pe..doakan ros sihat dan dapat mengajar dengan baik untuk tahun 2016 ini...syukran! 
 

6 comments:

  1. Terima kasih ros atas perkongsian bahan ilmu yang hebat... Allah sahaja yang dapat membalasnya...

    ReplyDelete
  2. Syukran jazilan..

    ReplyDelete
  3. kak ros..rpt bahasa arab tahun 4&5 xde ke????

    ReplyDelete

Terima Kasih!