Friday, August 12, 2011

MENCARI KENALAN BARU DI @DEELICIOUS

ros nak join SEGMEN dari blog DEELICIOUS

tujuan segmen ini dijalankan adalh untuk menambah kenalan dan kawan-kawan blogger..
salam kenal dari ros yer!

if korang semua nak join..jom kelik3 kat gambar dibawah ini
.
.

boleh tak keliknya tuh?

salam kenal dari ros untuk tuan blog..
nama saya Rosmarieza..
umur: cer teka?:P
ros masih menunggu jawapan kerja, sekrang neh duk jadik penannam anggur yang diiktiraf sebab usaha gak wat bis online..hehe:P

Ukhuwwah Fillah~:)
.

13 comments:

  1. TQ cik roros...akhirnya join juga segmen che-D.
    Kita sama-sama support new blogger.

    ReplyDelete
  2. same3 kakak!;) sy support je semua!:) salam kenal skali lagi~:)

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama ;)

    http://mynameismryna.blogspot.com/2011/08/mencari-kenalan-baru-deelicious.html

    ReplyDelete
  4. hye mary ann~ nnt ros singgah dan follow kamu~:)

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama.

    Salam Ukhuwah salam persahabatan.
    ~Gen2Merah~

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/mencari-kenalan-baru-di-deelicious.html

    ReplyDelete
  6. sudah follow blog ini... (:
    selamat berpuasa ^_^

    http://raihanamunchys.blogspot.com/2011/08/mencari-kenalan-baru-di-deelicious.html

    ReplyDelete
  7. hye~ salam kenal...nnt sis follow kay? thanks follow cni~:)

    ReplyDelete
  8. hi, singgah n follow sini..sy pon join, happy blogging! =)

    http://antooungu.blogspot.com/2011/08/mencari-kenalan-baru-di-deelicious.html

    ReplyDelete
  9. folloe kamu already..=)

    jom singgah blog huda..=)

    ReplyDelete
  10. SALAM KENAL..DONE FOLLOW U..FOLLOW BACK YE ^^

    ReplyDelete
  11. Salam Ukhwah..
    Sy dah follow.jemput follow semula ya di blog ;)

    http://tentanghidup-ikin.blogspot.com/2011/08/mencari-kenalan-baru-di-deelicious.html

    ReplyDelete
  12. saya datang dari segmen sama sambil follow awk..

    http://nurhanismohdisa.blogspot.com/2011/08/mencari-kenalan-baru-deelicious.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama...salam perkenalan..

    http://aisyahamir.blogspot.com/2011/09/mencari-kenalan-baru-di-deelicious.html

    ReplyDelete

Terima Kasih!