Tuesday, August 2, 2011

e-Campus KUIS buat hal lak semalam~:'(

berniat untuk menghantar resume ke satu tempat pengajian di Melaka,
mengaharapkan semuanya berjalan dengan baik sekali..
tapi semalam..g CC nak print out transcript tak boleh plak..sbbnyer e-Campus Kuis iaitu portal student wat hal..
phewwww..
sabar jela...
nampak gayanyer ros kena lah tunggu esok untuk submit resume tersebut...
sedeyla jugak..T_T

huhu..
kalian doakan ros yew..
pagi tadi bukak Nuffnang, satu buffered dah jadi metered earning..cedey saye..
nape tak kumpol banyak3 dulu..heeeeee:D
papepown terima kasih atas kunjungan anda ke blog roros..
ape yang pasti hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya!:)

jangan lupe singgah ke blogshop ros..
support saya ye?:)

selamat berblogging kawan3..
jangan dilupakan..
amalan-amalan yang lain juga, seperti bertadarus dan amalan sunat yg lainnya~


renung3kan..dan selamat beramal!

3 comments:

  1. hai rose..selamat berpuasa...
    terima kasih yer topap semalam

    ReplyDelete
  2. bestnya...ada BE nie..ifa xde lgsg tau..sedih ja..

    ReplyDelete

Terima Kasih!