Tuesday, July 12, 2011

contest shawl dan aku!

assalamualaikum wbt..

mood sekarang nak buat Giveaway dan jugak JOIN GIVEAWAY!;)

sekarang nak join contest dari cik yuhhuuuu kitew~:)

syaratnya cukup mudah, just jadi follower kepada cik yuhhu, bagi sesape yang tak nak pown tak pe..;)
then, buat satu entry berkaitan tentang contest yang dianjurkan oleh beliau, banner contest pown tepekkan jugak tau! pastu linkkan di SINI.. 


dan jangan lupe tepekkan gambar gegurls sume yang memakai SHAWL okeyh? yang ade style gitew...~;)

tapi yang ros nak tepekkan ni gambar biase3 jek~;)
ros suke pakai shawl jenis cam ni..
cik yuhhu..maaf if care ros simple sgt!;)


ok, done!

jom join ramai3  contest shawl dan aku! 

gud luck bagi semua yang join contest ni~;)

dan kepada penganjur, meh join GA ros lak!;)

10 comments:

  1. kamu lagi lebih3 chomelnyer!;)

    ReplyDelete
  2. i've read it,..tq 4 join,.. gudLuck dear!!! =)

    ReplyDelete
  3. hai.aten follow sini.selamat berkenalan.aten pun join segmen ni.gud luck dear :)

    http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    ReplyDelete
  4. Hi dear.. salam perkenalan..
    Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
    Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

    ReplyDelete

Terima Kasih!