Thursday, June 23, 2011

masih menantikan jawapan~

assalamualaikum semua!

ini cerita sebelum dari hari ini..faham tak maksud ros? ke tak faham? lau tak faham buat3 lah korang faham akan ape yang dimaksudkan~:)

setelah beberapa hari mencuba untuk menghupdate belog tetapi masih belum berjaya kerana wireless yang agak lembap di KUIS dan now ros dekat umah...kalau broadband lak tak payah cakap la...duk takuk lame jugak..hijau jek memanjang..mujur gak ade wireless KUIS..walaupown lambat tapi boleh jugak lah takat nak on9 FACEBOOK tuuuu~^^,

memang tak dinafikan, kerinduan yang amat mendalam terhadap belog dan rase nak hupdate tetiap hari tu memang ader la!;) pastu lak, kalau boleh semua benda ros nak cerita dekat blog ni...

pasal kejadian dua tiga hari yang telah berlepas~:P
hurm, ros terserempak dengan lecturer ros yang hensem lagi kacak..Ust.Imran..ros mang tabik spring lah kat beliau ni..kagum sebab orangnyer amat mementingkan kekemasan dalam kerja dan dah lah comei jek..lagi3 bile dy sneyum..student UIAM..pandai lak tuh ust neh...ramai yang puji dy...
ros belajar madah Fann Tarjamah I dengan ust neh...belaja terjemahan dengan beliau memang best dan faham sangat! sebab duk ghalit tgok muke ust jek (hehehehehe, gatai sat!) tapi mang tak dinafikan beliau seorang ust yang bile perempuan tgok tu mang tak berkelip lah mate...duk terbukakkkk jek! hehe:P

ok, nak dipendekkan cerita..ust tegur..kamu da tahu yang name kamu tersenarai untuk mengajar kat kolej ni?
ade tak mereka panggil untuk isi borang pape ke?
hurm, aku actually dah tahu dari kak Noni, tapi aku kurang yakin lagi sebab tak tahu bile tarikh sebenar dy nak panggil tu...
thanks ust sebab  btau!;)

haaaaaaaaa..tulah cternyer, mang ros dapat..tapi tak pasti lagi sebab ntah bile lah dy nak bagi surat formal yang menyatakan bahawa ros ni dapat tawaran mengajar kat KUIS..as a tutor la..rezeki tuh! kalau betul..syukur yang amat! sebab memang tu yang ros impikan selama ni~ cume kurang keyakinan jek..tapi bile ros tengok ust Don Danial ngan abg Syahir lepasan dari Uni Al-Azhar leh jek mengajar...ros rse cam yakin lak..n rase nak mencube..kalau betul..nak sgt tahu bile ros start ngajar...

korang doakan lah eh?;)
harap ape yang didoakan tercapai dan dimakbulkan~
amin ya rabb...
masih banyak yang perlu diperbaiki..lau boleh ros nak mintak mengajar sekolah yang dekat3 cni jek dulu...
kat Melaka ni..kalau boleh esok nak ajak mak pergi JAIM sat..nak mintak! hehe..

moga Allah permudahkan semua~
amin ya Allah!

masih lagi menantikan jawapan!


4 comments:

  1. akak!!!!!!!!!!!! BESTNYER!!!!! Jeles nih!!! btz, congrates!!! Mabruk!!!! =))

    ReplyDelete
  2. Tahniah darkrose.. murah rezeki..

    ReplyDelete

Terima Kasih!