Thursday, June 2, 2011

for the last day! gelak jek memanjang!:P

salam semua...
sukenyer hari ni...semua duk gelak3 ketawa jek~
tapi tatau lah perasaan orang lain...hehe...syukur sebab dapat habiskan praktikal...pagi tadi last kerja aku buat submission list dan print pown wan yang tolong..tenet down n dah kalut ngan nak beli barang kemas bagai.,..wan pown aku tak tolong dah...jahat kan?:)

ya Allah..syukur sangat dengan pemberianmu...nikmat persahabatan yang kami rasai..
tapi, ape yang aku rase pasti tak same dengan orang lain rasekan...
atas sebab3 yang tertentu mungkin....:)
 
memang best dapat praktikal kat sini..serius..shumew3 aku dah rase..nangis, gelak ketawa berdekah3..shumew3 la...
betul-betul pengalaman yang tak dapat dilupakannnn~:)
alhamdullillah..syukran ya Allah atas segala pemberianmu..dan hari ni jugak haji Lokman ngan haji Mokhtar akan berangkat ke Bandung....siap aku leh mintak ole3 lagik ngan mereka berdua...hehe..bukan selalu pown nak dapat..tapi tatau lah dyowang tu ingat ke tak dengan kami nnt~:)

dyowang cam sedey jek kami dah nak habis praktikal, dan lunch tadi pown haji lanje kami buat kali yang terakhir....pasni kami kerja pulak kowt kat sini..wallahu a'lammmm...diba ngan mun pown tatau lagik cmne..antara nak sambung atau nak teruskan cari kerja lain..aku lak? jengjengjengggggg~ sendiri tatau!:P

banyak sangat option yang sedang berlegar di kotak fikiran aku skunk! 
ya Allah permudahkan lah urusan hambamu ini...
ritu g TV Al-Hijrah...jumpe kak Tuan Nora untuk satu program realiti TV neh~
wallahu a'lammm...nak g ato tak auditionnnn tu?
resume pown aku tak send kat kak Nora ag sebab, nak tanye semua pendapat...nak tanye Ketua Jabatan jugak..ya Allah..ya Allah...hanya padamu aku bermohon dan meminta pertolongan...engkau permudahkan lah semuanya bagi hambamu yang lemah ini....

insyaAllah...
moga benda yang baik yang akan kite lakukan akan dipermudahkan..kan kawan-kawan?:)
semalam last kitorang lepak3...ingat nak upload gambar nyer...insyaAllah nnt ros akan upload..kay?:)
 
tercapai jugak nak lanjew dak3 neh makan n ros saje buat kenduri sikit...tanda syukur dengan rezeki dan result yang ros dapat untuk sem lepas...
insyaAllah petang ni ato malam ni nak gerak g KUIS..tak sabarnyew saya nak jumpe nyet3 kesayangan sy!:)
doakan ros selamat smpi kat KUIS eh?:)

nak btau korang neh, for the last day aku kat cni..mang enjoy ngan dyowang sbb...pagi tadi post sumthing dekat FB..pastu siap leh main komen3 ngan haji lagi tuu..mang beliau seorang yang sporting gilerk r!:)
hehe...kay, tu jek nak cter!
hihi:D
dadaaaaaaa..bubbye!:)
 




12 comments:

  1. alamakkkk.. malu nya.. KUIS jugak rupe nye T_T

    ReplyDelete
  2. hye akak :D , hehe . piqa ade buat blog baru . ehe~ http://thisismystoriesd.blogspot.com/
    terima kasih akak .

    ReplyDelete
  3. rasa cepat sungguh masa berlalu kan..
    macam baru lagi buat praktikal kan..
    apapun tahniah dan selamat maju jaya utk dark rose..

    ReplyDelete
  4. knangan bersama shabat xkn dpt dilupakan^^

    ReplyDelete
  5. hye yuyu~ hehe....dah lame dah stalker blog awk~:) pernah gak drop comment tapi awk tak pasan kowt~ jgn r memalu dak chumel~ hihi:D

    ReplyDelete
  6. budak comel: nape buat blog baru ni dik? kay...t akk follow!;)

    ReplyDelete
  7. budak comel: nape buat blog baru ni dik? kay...t akk follow!;)

    ReplyDelete
  8. fiqas: betul tu fiqas...sekejap jek mase dah berlalu~ alhamdulillah~ dah nak habis study! doakan~:)

    ReplyDelete
  9. hehe , saje jea . nak buat blog yg simple . blog lama penuh sgtt . burokk :D

    ReplyDelete

Terima Kasih!