Thursday, April 21, 2011

selawat tafrijiyyah yang ku cari~

assalamualaikum w.b.t semua...
selamat pagi dan salam sejahtera!;)

Alhamdulillah diberi kesempatan untuk menhupdate belog ni....
sebabnyer???
socket kat ofis nih meletop gara-gara vacum...mungkin voltan tinggi ke hape ke ros pown tatau~

ok, berdasarkan taju kat atas tuh!
ros on9 sebab nak carik SELAWAT TAFRIJIYYAH..
dan akhirnya ros jumpe jugak~



banyak kelebihannya selawat ni...
dulu waktu sekolah tahfiz kat kedah dulu ros selalu amalkan sebelum menghafaz...
sebab ustaz ros pernah cakap...kalau kita amalkan selawat ni...
kite boleh tahu ape yang akan terjadi..maybe berdasarkan gerak hati kowt...wallahu a'lammm~
actually ros cume nak mencari dan ingatkan balik sebab ingat setengah jek selawat neh..alhamdulillah dah ingat dah! bersemangat sebab bukan nak tahu atau nak terasa ape yang akan terjadi pada mase akan dtg ...
just nak ingat kan jek ape doa3 yang pernah ros amalkan dulu...

betapa sucinyer diri...
skunk dah banyak wat dosa..abis sume hafalan ros lupe!;'(

kay, nak kongsikan dengan korang semua!

amalkan lah ye?
memang tak dinafikan selawat tafrijiyyah ni memang bagus...
dan selawat ni jugak bagus sebab salah satu bacaan utama dalam perubatan islam~
if korang tak percaye...meh lawat dekat sini -----> DARUSSYIFA'

ok, tu jek yang nak dikongsikan untuk hari dan pagi yang mulia ni~

take care guys..
peace! ^_^

8 comments:

  1. tQ kak rose! :D
    moga kite semua mendapat faedah serta keberkataan dari Allah :))

    ReplyDelete
  2. insyaAllah~ thanks kamu! amalkan tau!;)

    ReplyDelete
  3. wah..okay and nice info sis =)

    ReplyDelete
  4. tq kak rose!

    p/s:cincin macam kenal? kat google ada.hehehe

    ReplyDelete
  5. tq kak rose.... banyak ilmu dapat kat blog kak rose ni.... ;)

    ReplyDelete
  6. jaya jr: hehe~ thanks~:) amalkan kay?:)

    ReplyDelete
  7. faishah: ehem3~ cam itew tak tahu~:P

    ReplyDelete

Terima Kasih!