Saturday, March 5, 2011

saya yang bekerja pada hari sabtu dan sehingga sekarang 8:20PM masih belum pulang!;P

salam semua...
 
mau jugak hupdate belog diketika ini...sebabnyer tak de yang gune PC dan tak berapa nak busy lagi dah..
skunk ni susah kan ros nak hupdate belog? sib baik dah tak ade pape kije dah ni..
jap lagi haji balik bawak KFC lak...
penat dah bekerja n kadang penat makan jek yang banyak sebenarnya..
bukan ape..kat cni haji3 ni suke sangat lanje3 kami ni makan..
ya Allah..hanya Allah jek yang tahu betapa gumuk sudah kami3 ni...
tak de mase nak transfer gamber ek?dah lame entry yang ade takj terisi dengan gambar...

hari ni korang mesti best kan?
berjalan ke ato g kemane3 ke..
yang ros n kwn3 praktikal yg len lak duk bekerja over tyme..
hurm, tak pela..orang dah buat baiki ngan kita..kita mesti lah balas dengan benda baik jugak kan?
tolong diowang settlekan semua passport n visa yang datang dari travel agecy lain...

alhamdulillah hari ni tak lah bape nak penat sgt..
tapi....boleh la..:P hurm, camne tu?:P
tiap3 hari cmni lah ros..
malam baru balik..
cian kan?;(
tapi insyaAllah, hope sesuatu yang kita buat tu ade hasilnya..
insyaAllah~;)
doakan ros terus kuat untuk menghadapi praktikal ni...;)

salam rindu buat semua blogger yang lain...~


4 comments:

  1. raaaaaaaaaaaaajinnnnnnnnyaaaaaaaaaaaa :D

    ReplyDelete
  2. besnya dapat makan free..alin sukee...hu3

    ReplyDelete
  3. ili: mukan rajin pown...pemalas yang amat dah neh~ uwaaaa:(

    ReplyDelete

Terima Kasih!