Saturday, January 29, 2011

Apa khabar kamu di Mesir?


Awak, pada mulanya saya nak majuk jugak ngan awk bile awk tak message saya…T__T
Tapi saya lupe kat Mesir sekarang nga sibuk dengan rusuhan..
Saya pelik bila awk tak msg sy langsung…
Saya call awk tak dapat..
Saya tgok kat FB awk macam  tu jugak..
Biasanya lau awak on9 mesti saya tahu..
Tapi kali ni berbeza..
Apa khabar awak kat sane?
Saya risaukan awak!
Seriously, saya risaukan awak…
Lebih risau bila dapat tahu Mesir tutup internet ngan talian telefon…
Awakkkkkkkk~
Awakkkk sehat tak ni?
Dah makan lom?

Huhu…..
Moga awak dengan kawan-kawan awak semuanya baik-baik je kat sane,…..
Kalau boleh, saya tak nak awak kuar g mane-mane…
Bahkan shooting ngan kawan-kawan awak sekalipown…
Sebab awak tahu kan betapa teruknya pergolakan politik kat Mesir sekarang?
Awak!
Awak ape khabar?
Moga Allah lindungi korang semua!
Amin Ya Rabb~
p/s: korang, doakan kawan-kawan ros semuanya selamat ye kat sane……
nak tahu berita selanjutnya? Klik Mesir tutup line internet & telefon

3 comments:

  1. semoga semua kembali spt biasa..kita doakan keselamatan mereka..

    ReplyDelete

Terima Kasih!