Sunday, October 10, 2010

video kau, aku dan dia dekat The Mines? ouhhhhhh~:)

Salam semua..
Huhu..tajuk nak gempakkkkk!!! ni nak tanye ni!;)
korang suka tak lepak kat THE MINES? Lau aku….teramat-amatlah aku suka sebabnya mang tu je port kami semua terutamanya dak-dak KUIS melepak..actually, apa jew barang yang aku nak cari semua ade kat situ hatta aku beli baju, kasut, dan lain-lain aksesori pempuan..semuanya terdapat dekat The Mines~~~
mang best..selain ade tasik dan boleh naik bot…kat Mines tu jugak ada macam-macam tempat yang korang nak release tension..contohnya korang leh g main bowling, berkaraoke, lepak-lepak tengok wayang…mang bestlah..semua ada..so, kami-kami ni tak payah la nak ngabiskan duit kami g tempat jauh-jauh cam Mid Valley ato KLCC dan sebagainya~
hehe…sampaikan kena buat assignment pown dekat situ!!! Bayangkanlah assignment subjek apakah kat situ? Hehe~sem lepas punya cerita ni..subjek Ust.Ehab aku..mang best blaja dengan ustaz ni..dy berbangsa Arab tau..tapi pandai gila cakap bahasa melayu..mana taknya, dah nama pown ambil MA kat UKM..setahu aku kat UKM mang menggunakan bahasa kebangsaan negara..iaitu Bahasa Melayu.. aku ingat nak sambung MA kat UKM, tapi..huhu..tengok jela nanti rezeki aku kat ne….;) doakan saya ye kawan-kawan~:)
Ok, meh sini tengok ape yang kami hasilkan dari assignment kami~
assignment berbentuk Video..
Tapi korang faham ke bahasa Arab?
Hehe~ yang tak faham tu nanti leh la tanya kat aku~;)
upsss..korang kelik kat SINI okeyh?
have a happy watching~:) hikhikhik~;)

 bubye~
peace! ^___^

9 comments:

  1. wawa pon selalu jugak lepak kt mines..sbb dkt ngan upm..ntah2 kite penah selisih bahu x..hehe

    ReplyDelete
  2. Yeay! teha pon suke the mines~ heee

    ReplyDelete
  3. Salam, i loike ur video..

    Suka tgk u all berbual in Arab.. Nanti nak belajar jugaklah..

    Doakan ye..

    ReplyDelete
  4. wawa: hurmmmm~ tu la pasal dikk..koz cam pernah tgok kamu b4~;)

    teha: sukenyer dy!~ sme la kite!:)

    shira: salam, huhu..thanks~

    nak belajar ye? boleh3~:)

    insyaAllah najah~ sy doakan~:)

    ReplyDelete
  5. huhu~ akk pown rase cam tu jugak la dik~:) hik3~ after dis lau jumpe ag tegur3 lah yew?:)

    ReplyDelete
  6. huhu~ akk pown rase cam tu jugak la dik~:) hik3~ after dis lau jumpe ag tegur3 lah yew?:)

    ReplyDelete
  7. huhu~ malu lah kite cik KF~: thanks~ syukran.....:)

    ReplyDelete

Terima Kasih!