Wednesday, October 27, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris? =)

hye all!!!
Roros  diTAG neh..oleh cik Fiqas~ mau siapkan entry ni dengan segera~ hehe~;)
Thanks kamu koz tag roros~
..........................
Korunk mau tak join GA ni?
Hadiah dia special tau!
Dari Paris tuuuuu~
Sape yang tak nak kan?
Meh la kita join ramai-ramai!
Untuk maklumat lanjut tentang syarat-syarat dan juga hadiahnya korang boleh terus kelik bertubi-tubi kat SINI~

'Eiffel Tower Giveaway'

secara ringkasnya korunk semua kena jadi follower before join GA INI..
dan letakkan gambar diatas tu kat sidebar blog korang dan jangan lupa link kan sekali dengan entry contest dan akhir sekali, tag 3 orang blogger untuk join jugak GA INI..
ok, disini aye nak mengisytiharkan~
nama-nama yang terpilih adalah:-

dan, setelah selesai korunk punyer entry...
tingalkan nama dan link kat comment bawah entry INI..

Tarikh Tutup:
20.11.2010, 12.00 PM

Good luck wat korang semua!!!~;)

6 comments:

  1. bt rekod trus la...
    tdo tanpa henti...heh3

    ReplyDelete
  2. demi roros...

    nnti dibuat iye

    20.11.2010..lame lagi tue..!

    ReplyDelete
  3. oo..dah buat ekk...good luck ye...nnt menang share hadiah ek...hahahah...

    ReplyDelete

Terima Kasih!