Thursday, October 14, 2010

result dah keluar? tapiiiiiii.......

dalam tengahari tadi, honey call aku..
dia cakap...roros...budak-budak ni kecoh cakap result dah keluar...
then aku tanya dia balik..betul ke ni honey? boleh tengok kat portal KUIS ke atau budak-budak tu tgok secara haremmmm?:P
tengok dengan cara HARAm la kak!
huhu...baikkkkk~;)
akak nak try bukak dulu ni..
kalau dapat nanti akak beritahu kat awak tau!;)
ok kakkkkkk~
.....
beberapa saat selepas itu, aku terus mencapai lappy kesayangan dan terus mengonlinekan diri tanpa henti..maksud aku, aku try dah bukak portal...tapi mang tak boleh nak tengok dengan cara HARAM tu~
uwaaaaaaa:(
buat cuak seyh!
kenapa la budak-budak ni tak bagi langsung peluang kat aku untuk tgok result aku dulu?
masing3 tengah rancak tgok result la tu~
sabarlah duhai roros~
tenanglah kamu!;)
seriously, aku takut sangat nak tengok result aku~
c syamzi dengan syamsul azri dah tengok...
gaya senior3 aku tu macam hampa jek dengan result sem lepas..
aku lak malas nak kecoh lau da dapat nanti~
ecehhhhh!
tatau la mcamana dengan result aku niiiii!
korang tgokkan boleh?:P
hambik link neh -----> portal KUIS~
aku bagi sekali dengan password aku..
try cek tgok aku dapat berapa...
numb matrik: 08BC01074
passwrd: 5*7*2*

selamat mencuba.....;)
kalau tak dapat tu bermaksud korang carik la sendiri tanda *(star) neh~ hehe:P
tawakkal roros~
dan pesanan buat diri sendiri~
LAKUKAN DENGAN BERSUNGGUH-SUNGGUH esok!
aku yakin ko bolehhhh~:)

ok, quick update sbnarnyer ni...
dah terlambat..
nak siap-siap kuar g beli barang b4 balik asrama.....
semua dah habis...
ubat gigi,sabun,pencuci muka,scrub..bla..bla..bla..
macam3 aihhhhh~:)

k,dadaaaaaaa...
salam~

10 comments:

  1. slm cik roros ti clik iye link bwh ni ade istimewa utk roros..

    http://uruchimaru-kf.blogspot.com/2010/10/mari-tengok-orang-cakap-bahasa-arab.html

    pss:-ape name lagu latar blkg video tu?

    ReplyDelete
  2. cik KF: cek secara haram tu maksudnye cek secara haram la..haha:P illegal~ kite gune link lain untuk tgok result~ KF,thanks tau koza KF buat en3 untuk ros punye video b.arab tu~ malu aye~...

    ReplyDelete
  3. aishahumairah: insyaALlah~ moga3 dik~:)

    ReplyDelete
  4. wish you luck on your result.. :))

    ReplyDelete

Terima Kasih!