Saturday, October 9, 2010

~PUTUS - Melda Ahmad~

meh layan lagu neh kejap kawan-kawan..
tapi, buat yang dah putus tu jangan sedih pulakkkkkkk!
nanti kita ni pown sedih jugak..
hukhukhuk:(
eh3...tiba-tiba lak dark rose ney~;)
kiter teringat kat rumate kite yang suke sangat ngan lagu ney~
actually ade kes sebenarnya..ok,lupakannnn~ 
kita layan jek lagu neh! <3

~Melda Ahmad~

Lirik Putus
Aku duduk sendirian dikamarku,
menangis kesepian kernamu,
kau tinggalkan aku,
kau cari yg lain,
tergamakmu merobek hatiku.
Tapi setelah kau pegi aku
mendapat lebih baik darimu,
dia hargai aku,
dia sayangi aku
lebih daripadamu,
aku ingin kau tahu betapa ku gembira,
tidak lagi bersamamu,
namun pastinyar nanti kau akan sedari,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku….
kamu-kamu yang nak download lagu neh..
meh kelik kat SINI

6 comments:

  1. sdey nye lgu ni kak..akk tgh kuciwa ke ni

    ReplyDelete
  2. huhu~ ne ade dikkk~ akk happy je~ alhamdulillah~ insyaAllah tak kecewa~ ni teringat kat dak rumate akk je ni~:)

    ReplyDelete
  3. teringat kat roomate, call la dia..haha :P

    ReplyDelete
  4. rongakkkk: hehe~ dah call tapi tak diangkat~ alhamdulilah dah chat kat FB~:)

    ReplyDelete

Terima Kasih!