Friday, July 2, 2010

UsbU' lUgh0wi3y~


salam to all readers~

entry aku kali nih tentang aktiviti aku kat kolej..bulan jun yang lalu,NADI BAHASA ARAB kuis ade buat minggu bahasa arab~ so, dalam minggu ni kami sume diwajibkan bercakap dalam bahasa arab..tak leh nak elakkan la kan? Tapi ade je yang tak ikut peraturan neh~ slumber je cakap b.melayu depan ust2 walaupown dah kne tegur~ kire ape ek? Haha;P suke aty jek! Yela,bukan ape..kang lau dah terlebey ckp kang owg kater berlagak lak kan? Haha;P lam minggu bhse arab neh aku ade msuk pertandingn diantarenyer..spell it right challenge, Arabic debate n ade ag~ aku selaku S/U kne la bg sokongan kat sumew adik-adik AJK induk~ nak tak nak laud ah tak de sgt yang msuk competition tersebut..terpakselah aku yang masukkk~ n Alhamdulillah program berjalan denagn lancar berkat bantuan sume adik-adik BASL..hihi..tq buat kowang sumew~;)

…..
….
..
.
nak tahu lebih lanjutttttt? klik cni----->
Mende yang paling aku tak bpe nak suke ialah bile dah bes prog..pe ag? Kne buat report ma!;( waaaaa;( tapi jgn mengeluh kay roros~ dah siap dah pown~ faham2 abg han aku tu amat3 teliti dan peka dengan setiap kesalahan..report tu dah siap lme..tapi dah dy pending kat bilik dy~ so,semalam bru completed~ alhamdulillah~;))

Best taw minggu bahasa arab ritu~ tu lah pes tyme aku rasekan ade bi’ah bhase cam kat UIAM~ lau tak, tak dapat gak nak merasa n byak sgt yang aku pelajari dr aktiviti yang aku ikuti selama ni~ lebih3 ag dalam debate~ Alhamdulillah dapat tahu care debate yang sebenar~ syukran awi ust.azhan~ jasamu kami kenang~;)

Meh tgok gambo3 kami waktu minggu bhse arab ritu~


later i upl0ad ag 0keyh! ;)

6 comments:

  1. Nice..very nice..Don’t miss my latest..very useful Check Here

    ReplyDelete
  2. thanks suhaisweet~ i will read ur entry~;) thnks 4 sharing~;)

    ReplyDelete
  3. owh bljr bahse arab sgt2 bagus tue.....

    ReplyDelete
  4. @Uruchimaru @ kf: yup3~ jum3 blaja bahase arab~;)

    ReplyDelete
  5. naam....

    eh cik rose nnti share2 lah kat blog perkataan arab yg anda tahu iye,kit eni tahu sikit2 sak!

    maas salamah wa ilal iqah..

    ReplyDelete
  6. huhu~ insyaAllah~ buleh ja~ nnt la sy update~ skunk bz sket~;)

    ReplyDelete

Terima Kasih!