Friday, May 15, 2015

Doa Ibu.

Hari-hari ibu doakan awak anak syurga..agar awak sedar..ibu rindu awak..ibu nak sangat peluk awak...cium awak..kita balik rumah ye lepas ni..insyaallah..nnt ibu akan jaga awak..sepenuhnya...ibu akan buat terapi untuk awak...ibu hanya mampu luahkan dekat laman bisu ni jer..ibu nak sekali kongsi di facebook...tapi ibu yakin..pasti ramai yg akan bertanyakan pada ibu itu dan ini yang mungkin bisa buatkan ibu sedih...ibu tak mampu syg...ibu mohon pada Allah agar awak sedar...ibu nak awk bangun...peluk ibu...insyaallah...ibu yakin anak ibu tu kuat...ibu nak awak sihat sentiasa..ibu dan walid akan bantu awak...insyaallah...

Untuk awak A'isyah Humaira' yang kental dan tabah...ibu mengerti sekiranya kamu masih belum bisa buka mata..kerana ibu sgt yakin anak ibu..dalam pejam mu..kau melihat indahnya syurga...:'(

Sungguh ibu sedih tak dapat berikan yang terbaik untuk anak ibu...tapi ibu usaha lakukan semampu ibu...untuk pastikan awak bersama ibu dalam tempoh yang lama...insyaallah...doakan ibu setabah anak ibu yg nurse dan doktor cakap putih mcm snow white tu...

Love u anak syurga ibu...<3 <3 <3

3 comments:

  1. Ijinkan Saya Berbagi peluang usaha rumahan.

    Silahkan Mampir ya...

    ReplyDelete
  2. Ijinkan Saya Berbagi cara membuatnya. Silahkan Mampir ya...


    Let's me Share How to Made cara membuat.
    Thanks

    ReplyDelete
  3. Many thanks! It is an incredible web page. daftar harga .

    ReplyDelete

Terima Kasih!