Saturday, January 12, 2013

Maharaja Lawak Mega Minggu ke-9.


Minggu ke -9 / minggu separuh akhir ni bagi ros, ros tengok kumpulan lawak yang terbaik adalah Shiro...Lawaknya memang sangat menjadi! Terbaik dari ladangggg lah...;) lagi-lagi part yang kedua tu, seronok tengokkan, cuma janganlah sampai ditumbuk pengantin, dah tu pulak dihumbankan ke tengah jalan raya..abis mati si pengantin lelaki..eyh, lelaki ke? haha :P ke pengantin perempuan yang si Shiro tu humbankan? dah nama pun Silent Comedy, jadi memang tak dengar apa langsung lah! cuma dengar dan faham melalui gerak badan, dan bantuan audio ;) 

Lawak Jambu pun boleh tahan jugakkk, semuanya yg terbaik part performance yang kedua..Zizang yang mula-mula agak hancusss...lebusss..:P sebab Wulang Guritno kecewa dengan performance Zizan.
tapi alhamdulillah part yang kedua terbaikkkkk jugak tuuuuuh, tak tahan betul silat dekat London boleh buat pelbagai gaya buah dan cara ek? hahahaha..gasakla Zizannn..asal menang ye? eyh, macam confirm je Jozan yang akan jadi Juara ek? :P 

tunggu minggu terakhir nantiiii..:) 

Untuk kumpulan Bobboi pulak, ros paling suka performance diorang yang mula-mula, masing-masing ada sahaja peribahasa yang melucukan..dan sangat relate dengan suasana yang mereka lakonkan di Ayam Legend..:P 

Say Who pulak? minggu ni macam kurang menyengat sangat lahhhh! kenapa ye? bagi ros la kurang menyengat..kalau minggu lepas ros masih boleh ingat satu-satu lawak yang di sampaikan...minggu ni macam kureng sikit..haaaaaaa! baru nak teringattt.haha, kick boxing diorang tu okkkeyy la! ;) emak ros cukup suka dengan Say Who ni..sebab ada usaha, dan sangat pandai menambat hati penonton Malaysia..semoga mereka kekal kuat dan tabah utk melalui Final nanti..;)

psstt..agak-agak siapa lah agaknye yang akan menjadi JUARA MAHARAJA LAWAK MEGA MUSIM KE-2 NI ye?

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih!