Tuesday, January 29, 2013

Kena Pantau Oleh Jabatan Pelajaran Negeri Melaka.


bismillah,

pagi tadi SKBB telah dipantau oleh sebahagian dari Pegawai Pelajaran dari Jabatan Pelajaran Negeri Melaka, rasa cuak nak mati terkeluar jantung nih rasanya bila dengar cerita yang Cikgu cikgi ade yang dh kena pantau seawal 7.45 pagi...nak nak pulak ros pagi tadi masuk kelas 3 Bestari 2, masa pulak satu jam..dah tak ada idea rasanya bila dapat tahu nak kena observed..lepas tu pulak ros memang banyak belajar nak kemaskini fail dan semua benda yang sepatutnya ADA waktu p&p..

nasib baik bilik jqaf kami dah kemas sebaik mungkin..tak lah kelam kabut sangat nak menghadap Pegawai yang nak observe tu..sorang-sorang ustaz dan ustazah masuk dan bercerita tentang observer..alhamdulillah, ros tak kena observe punnnn..selamat..hanya seorang sahaja wakil bagi Bahasa Arab iaitu Ustaz Rahmat..nasib baik ustaz rahmat memang well prepared! kalau tak, mahu cuak jugak dia..siap pagi tadi dia datang awal ke seklah dan macam tahu-tahu je yang dia kena observe hari ini..

apa-apa pun keputusannya untuk pemantauan dari orang Jabatan Pelajaran Melaka ni kena tunggu mesyuarat yang akan dtg! jadi, bagi sekolah di seluruh Melaka ni, bersiap sedia lah ye? dari segi mental, fizikal, dan juga RPH, Bahan Bantu Mengajar dan pelbagai lagi Fail yang berkaitan lebih-lebih lagi Fail KSSR..:) heeeeeeeeeee :D untung lah siapa yang tak pegang kelas tahap 1 utk KSSR kan? untung banyak kot....;) tak payah nak pening-pening fikirkan pasal fail tau! :)

rasa happy lak tak kena observe, tapi diorrang cakap nanti nazir dari KPM pulak nak observe..owh, bertambah cuaakkk! :'(

moralnya disini, kena sentiasa bersedia! :) 


* kawan-kawan yang sudi komen, terima kasih..insyaAllah nanti kita balas! :)

2 comments:

  1. ingat dulu2 masa skolah.. awal2 dah training ngan cikgu.. bukan setakat cik gu bedebar.. anak murid pown bedebar.. selalu berdoa dalam hati.. jgn lar kene pangil ngan cikgu.. hehe...

    ReplyDelete
  2. BlueHost is one of the best hosting company for any hosting services you might need.

    ReplyDelete

Terima Kasih!