Tuesday, December 4, 2012

Pasti ramai yang rindukan SOLEHAH TV-Alhijrah kan?


bismillah..

fenomena yang berlaku di Fb sebentar tadi adalah fenomena biasa bila kita rindukan seseorang..hehe, elly post semua gambar-gambar waktu kami semua gi umrah..baik gambar di Mekah dan ada juga sesetengah darinya gambar di Madinah..tapi itu hanya sekadar gambar yang ditonotnkan oleh sepuluh finalis solehah ini sahaja..kami-kami sahaja yang boleh tengok..

ros yang create group tu dan statusnya adalah closed group, memang tiada seorang pun manusia dalam dunia ini yang boleh mengintai-intai album Solehah'11 kecuali hanya kami bersepuluh ini sahaja..

ros yakin dan percaya..*ayat yang selalu abg Amin Idris gunakan waktu kami semua dalam Madrasah Solehah..okey-okey, ros yakin dan percaya bahawa ramai yang dekat luar sana rindukan Solehah kan? 
masing-masing dengan agenda masing-masing selepas Solehah..orang yang paling busy sudah semestinya cik Amie Sofia kite..;) hehe..

jom layan gambar dulu..;)


gambar ni ada dalam majalah Anis keluaran Februari yang lepas..;)

kami lah Solehah nya..:) Alhamdulillah macam tak sangka sangat Allah rancang yang terbaik buat kami semua..berjumpa, belajar dan kongsi segalanya bersama-sama..sungguh tak sangka tau! 

dalam takut, dalam malu..ros pernah juga menimba engalaman bersama orang-orang besar seperti Abg is (Tengku Ismail), Kak Tuan Nora, Ustaz Syed, Kak Irma Hasmie dan Kak Nurul Iman sebagai host..rindu sangat dekat pengalaman ini..sesetengahnya ada yang pahit..dan kebanyakkannya meninggalkan kesan yang banyak terhadap diri..Alhamdulillah..

jangan risau, tadi abg Is ade call ros tau..abg Is cakap insyaAllah Solehah musim yang kedua akan datang tak lama lagi..jadi yang merindui kemunculan kami akan terjawab dengan bakal-bakal Solehah yang baru..:)

nanti ros kongsikan gambar-gambar kami semua ye..:)

*bye!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih!