Tuesday, December 4, 2012

Fellina Inchloss melekat dekat badan walaupun dah berjam-jam pakai?


bismillah..

Alhamdulillah, selesa sangat bila dah cuba pakai Fellina Inchloss nih..rasa sedap sahaja otot-otot dan muscle..tak terlalu panas macam ada satu produk yang ros guna dari Cosway, produk Fellina ni memang ternyata wangi, tidak seperti Krim Pati Halia yang ros pernah guna sebelum ini..banyak sangat yang ros gunakan..tapi panas menyegat dan hanya sekejap..bila mana guna Fellina Inchloss ni panas dy akan terasa bila kita bergerak dan lakukan sesuatu yang boleh keluarkan peluh..mungkin dekat situlah kita akan nampak proses Fellina Inchloss ni mengurangkan lomak-lomak yang ado..!

sebelum ros apply dekat tempat yang berlemak tadi, ros dah ukur dari perut, pinggul, lengan, betis dan juga peha dalam ukuran CM..ternyata dalam beberapa jam setelah ros pakai memang ada perubahannya walaupun hanya 2cm sahaja..!! wow! bila dah tahu ada perubahan tu memang sseronok tahap gaban lah..sampai nak lompat bintang setempat..haha :P

memang patutlah pun panas kat bahagian lemak yang tertentu tu..sebabnyer badan ros ni dah berkilo naik..dari size S ---> size XL dan hampir-hampir ke size XXL tau! lebih-lebih lagi ros dah tak ke sekolah ni..tak mengajar..kan cuti kan? jadi lemak tepu memang banyak lah kat badan..semua nak lengkapkan kekosongan yang ada pada badan ros ni..

Alhamdulillah sampai lah terbaca tentang Fellina Inchloss ni, bukanlah kata nak mengharap kepada krim ni shj..senaman pun kena buat juga..ye tak? ;)

dekat flyers yg ros dapat, dia cakap untuk kali pertama ni sapukan nipis sahaja, kalau yakin tak panas sapukan lebih lotionnya..lebih kurang mcm tu lah...eyh, igt tadi nak terangkan pasal flyers yg dy bagi tuh..complete penerangannya..nnt lah  ye? next entry mungkin..hihi :D

jadi, bagi yang nak order Fellina Inchloss ni boleh hubungi ros..sebab ros dah jadi Agen nya..:) 
contact terus di: 0136918603..:)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih!