Friday, November 30, 2012

Giveaway..:)


segan pula dengan entry yang sebelum ni, pasti ada yang dapat tangkap kalau ade yang buat blog ni sebagai bloglist mereka..segan sgt..tapi niat nak kongsi dengan semua orang terutamanya wanita..dan lelaki! jangan ingat anda bebas dari kanser payudaram lelaki juga menghidap kenser ini tetapi hanya beberapa percent sahaja di Malaysia dan tidak ramai..

baiklah, seperti tajuk yang tertera jelas diatas..GIVEAWAY, dah lama rasanya tak buat giveaway dan tak join giveaway..igt nak juga join..tapi ros tengok sekarang ni dah ramai blogger yang umurnya muda-muda lagi..ada tu yang baru darjah 4, 5 dan 6 dah pandai blogging..dunia tanpa sempadan kan? kuasa pelayaran ditangan mereka..bila-bila je boleh berlayar dngan internet..:)

ros ingat, ada rezeki lebih insyaAllah dalam bulan 1 nanti dapat duit kutu lagi, sejumlah rm1200..:) ingat nak buat giveaway..giveaway last pun ros buat waktu dah tamat solehah..nama dekat situ pun tak terpadam-padam lagi..:P kenangan..nak dibiarkan sahaja nama-nama tu..;) 

jadi, siapa yang nak join giveaway ros..jomlah..bulan 1 ni ye! tahun 2013..sekejap je masa berlalu..kan3? :P

ok, daaaaa..bye

4 comments:

 1. buat la. mesti ramai yg join. :)

  ReplyDelete
 2. Ros mcm buat come back...ni kira GA pembuka bicara thn baru lah ya.

  Insya Allah akak join sbg tnda persahabatan maya kita. :)

  *anak sedara akak drjh 5 dah ada blog. Tapi isi mmg bdk2 punya cite lah.

  ReplyDelete
 3. Hazanis: insyaAllah dear, thanks for visiting here..:)

  ReplyDelete
 4. Ujie: haha, come back sungguh ni kak, lepas ni nak aktif sebab nak crita pengalaman mengajar dan berkongsi isu pendidikan lahhh..ye kak, budak3 sekarang memang pandai kan buat blog..cerdik..lebih cantik dr kite..:)

  ReplyDelete

Terima Kasih!