Monday, September 19, 2011

quick update..Solehah..:)

cabaran demi cabaran..
hari yang dilalui amat-amat dirasai dengan pelbagai ujian..;)
tapi, ape yang penting...ikhlaskan diri dan perbetulkan niat!;)
moga SOLEHAH milik semua kaum wanita di muka bumi Allah ini..
amin ya rabb..:)

7 comments:

  1. amin3...tabahkan hati ye kak ros..in'allah allah bersama2 dengan k.ros..hehe..gd luck

    ReplyDelete
  2. Tahniah..
    anda adalah salah seorang pemenang Giveaway Kenangan Bergambar - Are You Feeling Lucky? nak taw dapat no berape? sile klik sini :) tahniah.

    http://uncle-syaf.blogspot.com/2011/09/senarai-pemenang-giveaway-kenangan.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah..
    anda adalah salah seorang pemenang Giveaway Kenangan Bergambar - Are You Feeling Lucky? nak taw dapat no berape? sile klik sini :) tahniah.

    http://uncle-syaf.blogspot.com/2011/09/senarai-pemenang-giveaway-kenangan.html

    ReplyDelete
  4. berapa lama nak abis tu ros..?

    ReplyDelete
  5. ingat selalu yg tu ye roros :)
    ikhlaskan diri
    betulkan niat...

    sy sokong semua dan especialy ros.

    menang atau kalah di Solehah bukanlah penting kerana Allah yg lebih menilai dan sebaik2 pemberi ganjaran, Dia memerhati hati dan keikhlasan ros dan kawan2.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum roros...
    slama ni sy mmg mengelak utk beli tv utk letak kat umah sy for some reasons, balik rumah just nak rest n tidur...lgpun sy kerja dgn stesyen tv, takkan balik umah tgk tv jgk kan...tp couple of days ago i just dicided to buy 1...utk tgk solehah, good luck to roros dan kawan2 lain, he he...semoga kami (lelaki) tidak lagi berdakwah (if at all) dengan sebelah tangan lagi setelah usaha para solehah sekalian membasahkan bumi ini dgn da'wah. pray for me as i pray for you...may Allah made you real mujahidah of islam at least with your tongue. jazakallah..sy sokong roros. Nik Zulkifli

    ReplyDelete

Terima Kasih!