Friday, September 2, 2011

Pemenang baru GA AIDILFITRI ROROS~;)

salam..salam..salammmmm buat semua!;)

ros terpaksa cari pemenang terbaru untuk GA ros, sebab tak de respon dari pemenang sebelumnya..maaf yew sebab ros dah umumkan tapi tak de respon, hope sgt yang terbaru ni ade bagi respon dan bagi detail alamat dan nombor fon dekat email ros: wardahamra_86@yahoo.com

pemenangnya adalah: ??????????????~;)

pls inbox me ur detail kay?;)

mekasihhh~:)


4 comments:

  1. ros bagi akak menang je..mesti cepat akak respond.

    ReplyDelete
  2. kak uji: adeh, ros pening dah ni~ kalau yang ni pown tak nak hamik adiah...kne carik len jugak la:(

    ReplyDelete

Terima Kasih!