Monday, September 5, 2011

jemputan ke majlis walimatul urus saya!;P

tajuk nak gempakkkkk!:P
acah jek tu..
sape orang melaka kat sini angkat tangan patttt!;P

jeng3...
esok insyaAllah ade kenduri open house sikit...;)
jemput la dtg ke umahhhh..
yang jauh kite dekat3kannnn..
yang rapat kite kasik mampat lagi perhubungan silaturrahmi..:)
sudilah kiranya sahabat-sahabat blogger dtg ke umah aye..;)

umah ros dekat Taman Sri Duyong seksyen 2..
sape nak mai tu leh add FB untuk request alamat..hehe..;P
ADD la kiter Rosmarieza Rofiee

k, take care shumewwww!

^^,

7 comments:

  1. alaaaa! nape jauh sgt uma nye :(

    ReplyDelete
  2. slmt menjamu tetamu iye roros..

    kalau roboh kota melaka
    papan di jawa hambe dirikan
    selamat hari raya
    semoge roros ceria meraikan..

    ReplyDelete
  3. kalau hari ahad aritu..boleh akak singgah, on d way dr johor ke bangi.

    Btw, mmg gempak tajuk entri ni!

    ReplyDelete
  4. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. nk pegi nk pegi!hehe..tp IM kt nz lg..huhu

    ReplyDelete
  6. ros, apsal akak takleh nak add kat fb awak ehh..takde button ADD.

    ReplyDelete
  7. hu3...akak sungguh kesibukan, kalau tidak misti g terjah.br 1jam setengah je dr segamat ke melaka...

    ReplyDelete

Terima Kasih!