Sunday, August 7, 2011

perlu jadikan iktibar dari kisah KFCM bukan nama sebenar~:)

macam-macam yang kita dengari tentang kisah putusnya pertunangan diantara elia dan juga bekas tunangannya penjaga gol negara Khairul Fahmi Che Mat..

siap wujud facebook lagi tu..page Kami Benci Si Mulut Puaka Elia Jejariruncing..ohhh! apakahhh?
udah3 ler tu kawan-kawan..
dyowang pown memang dah putus tunang kan?
so tak perlu dah lagi kita nak gembar gemburkan sesuatu tentang orang..
satu hari nanti kita pulak yang terkena batang hidung sendiri..

just jadikan iktibar dengan apa yang berlaku..
dan bagi yang sudah ada teman hidup atau tunang..
if ade pape masalah bincang lah baik-baik..
ambil kata sepakat..
kalau nak putus sekali pown jangan sampai bunuh-bunuh diri yew?
peringatan untuk diri ini juga!

kita merancang dan ingatlah bahawa sebaik3 perancangan dan perancang adalah Allah SWT..
hope cerita tentang beliau dan elia tidak lagi digembar gemburkan..
moga masing3 dapat yang terbaik dalam hidup..!:)

jage tepi kain sendiri lagi baik dari jage tepi kain orang..
kain sendiri terkoyak tak nampak, kain orang yang dia duk suluh3!
haihhh!
macam3 halll!

okm habis disitu...
nak mintak tolong korang neh!

tolong VOTE ros dengan mengeLIKE link3 dibawah:-


PERTAMA KAT SINI:-


LIKE:- http://www.facebook.com/bl​ogceritamamat

then

LIKE pic ros yang ni:- http://www.facebook.com/ph​oto.php?fbid=2293801104328​04&set=pu.170034029700746&​type=1&theater

KEDUA KAT SINI:-

LIKE:- http://www.facebook.com/sy​afiqsalimnetwork

then

LIKE pic ros yang ini:- http://www.facebook.com/ph​oto.php?fbid=1723875061678​49&set=pu.142904035782863&​type=1&theater

LIKE dekat both fan page dan like kedua3 yang ade gambar ros yew..~

TERIMA KASIH SEMUA!:)

10 comments:

  1. da putus?...cerah pluang ni....repot2~ :P

    ReplyDelete
  2. hmm..betullah, itukan hal peribadi diorang..buat apa kita ikut sibuk2 kan. cuma diorang je yg tau kebenarannya.

    ReplyDelete
  3. amu: amboiiiiiiiiii!:P mang nak report kat aisha pown~:P

    ReplyDelete
  4. kinah: ye kinah~ hurm, takut kan? mcm3 boleh jadik bile teknologi dah semakin canggih neh~:( baik jadik cam org dulu, pandai jage dr..bile mak bapak carikan pilihan, kawen teruss~:P haha:P

    ReplyDelete
  5. kak ujie: betul ape yg akk ckp tuh...hai..mcm3 halll~:P

    ReplyDelete
  6. ala, dah kawin pun boleh cerai, ni kan tunang.. aih, biar jela diorang..

    ReplyDelete
  7. andai dia bukan KFCM mesti rakyat malaysia tanak jaga kain dia.. ye dak?

    ReplyDelete
  8. ifwat: betun3!:) setuju sagt!:)

    ReplyDelete
  9. adan: hurm, disebabkan dah pemes dan meletop lah jadik gitu..cube low profile..insyaAllah tak cmni kowt~:P

    ReplyDelete

Terima Kasih!