Friday, August 5, 2011

bila si kumbang dah tak sudi dengan si bunga~ angkat kaki dan blah r! ekekekeeke:P



hari on Facebokk,
macam3 telatahnyer..
macam3 post yang keluar dekat home..
ade sorang insan ni..
maybe dyowang ni satu tempat belajar kot..
tgok same institusi..
bertahun jugak la kan kenal if kedua3nya dah bekerja..
maybe sang kumbang dah tak makan dek pujuk rayu si bunga..
hai..
macam3 dipostkan dekat wall sang kumbang pujaan..
tapi dari pemerhatian ros, sang kumbang seperti tidak melayankan si bunga..
udah3 lah tu..
if orang dah tak sudi dengan kite..
watpe kite nak terhegeh3 ngan dyowang lagi..
malu kowt..
kite sebagai perempuan..
we have our own dignity..
tak perlu dijajakan maruah kita sehingga post yang entah hape3 kat wall dyowang yang bernama lelaki..
orang umum membaca..
hurm, yang mane baik tu ok la..
ni sampai BODOH pown keluar..
ape kehalnye lak tuh?

pesanan buat darkrose jugak sebab selalu post kat wall abam zamani:P
hehe:P

ok, renung3kan dan selamat beramal!:)

peace yaww! ^^,

5 comments:

  1. sape3?? hehehe...[bizy body oke]

    ReplyDelete
  2. hihi:D adela nyrah~ hurmmmm..akk tak knal..akk approve org yg ade mutual frien dgn akk jek~:P ntah la..cian ngan yang perempuan tu laaaa..hurm, hope dyowang ok pasni~:)

    ReplyDelete
  3. bunga bukan sekuntum..kumbang bukan seekor. lebih baik mencintai org yang mencintai kita, drpd mencintai org yg tak sudi mencintai kita.
    (berapa byk 'mencintai' la..)

    ReplyDelete
  4. kak ujie: hurm, tula kak~ sedey jek org skunk~ tak nak r jadik gitew..if tak de yang nak awl3 reject!:)

    ReplyDelete

Terima Kasih!