Wednesday, July 27, 2011

lappy sy dah dihantar ke PC WORLD..~

seperti tajuk diatas yew semua!;)
ehhhh! 
sebelum tu...nak ucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga kepada semua yang telah mengewish burfday ros pada hari ini..;)

happy burfday to m3~:P
umur dah cecah 25 tahun da!:P

yew..sy dah tua...sume tanye bile nak kawen..adeh! soklan depa neh cepu cemas sungguh noh?:P
ade jodoh..umur panjang insyaAllah..
pas abg sy dah lepas..sy lah pulak, kan3?:P

hurm, dukacitanya dimaklumkan, lappy sy dah pown dihantar ke PC world atas sebab panas yang keterlaluan, sebelom lappy tersebut meletop dengan sndirinya akibat penggunaan yang terlampau oleh tuannya, baiklah dy duk kedai..wat format n checking ape yang rosak, jadinya...jawapan yang nak ditapis tu dulu terpaksa ros pending smpi ros dapat lappy ros balik dalam keadaan yang sempurna..

diantara tujuan ros hantar pc tu p service sebab ros nak buat blogshop kan, senang sebab nak kena slalu on9....so, kenalah korbankan duit sikit p service lappy tu...
dy cakap dalam 2 atau 3 hari lagi baru leh dapat balik, dengan dukacitanya disini sy ingin mengumumkan bahawa insyaAllah pemenang GA akan diumumkan jugak pada 1 Ogos yew?:)

kena manja3kan lappy ntu sebelum gunekan dy smpai ranap habis-habisan~:P

take care semua!
terima kasih atas kunjungan kalian~
yuk jenguk jiran sebelah ros...wani tomey3~:)

selamat bercuti buat roros~;P

6 comments:

  1. bday ros smlm ye..Happy Birthday! Semoga berjaya di dunia & akhirat!

    Btw..bday ros sama dgn suami akak la!

    ReplyDelete
  2. rorose..hehe...sy akan tguk result tu hr selasa la jawab nye...krn isnin sy bercuti...dan xmungkin sy nk beronline...haha...sy mls onlin e ketika d rumah..pape pun tq rose...

    ReplyDelete
  3. baiklah servis dulu sebelum tetiba je meletop kan..

    ReplyDelete
  4. sis ujie: yer ke? hihi:D happy burfday to him kak~:)

    ReplyDelete
  5. wani: ok wani~;) aku cube..aku kat cc neh...hurm, lappy tak leh dapat lagi~ sedeynyew~:(

    ReplyDelete

Terima Kasih!