Sunday, June 12, 2011

arghhhhhhhhh! tak tahu nak g mane cecuti neh~ any suggesstion pls! ^^,

Assalamualaikum w.b.t.....

kemonlah kemonnnnnn~ terjager dari tidur pada jam 10 pagi...apakah? ape kes? teruk bebenor perangai!
hurm, tak tahu nak buat ape cecuti neh, memang banyak kerja sebenarnyer tapi tak tahu nape tak de hati n mood nak buat~ taqdim Power Point untuk hari Selasa ni tinggal nak copy and Paste dari laporan yang dah disiapkan..tu pown masih bermalas-malasan lagi di atas katil...haishhhh~ anak dara...anak dara...

nyet3 rumate aku neh dah ajak aku g carik makan~ entah bile pulak lah nak g mamam..yang sorang ajak kuo berjimba3...yang sorang lagi masih duk ngadap FB dan aku lak ngadap belog...suke sangat stalker bloggers lain..dan bace entry dyowang...yang paling3 aku suke bace entry dari Cik Epal dan Fatin Liyana..mang hot lah kan dyowang neh!;)

pastu plak, pagi3 dah terliur biler tgokkan blog sorang kakak neh~ mang sangat suke mencuba sesuatu resipi yang baru agaknyer....haishhh~ terliuk cek tengokkan masakan beliau! mang sodap! nak tengok kew? macam3 resipi ade tau! kek moist choc yang sedap3 dan senang nak buat pown adew~ tekan SINI...

selamat mencuba segala resipi yang ade! ^^,

ros lau nak buat boleh jek, pakal lah duk asrama...kalau duk umah dan ade bajet lebih mesti dah ajak mak g Tesco carik barang dan buat sendiriiii..hehe;)

korang rase, korang de nak suggestkan pape tak dekat ros?
nak duk terperap kat bilik je ke dengan menyiapkan presentation ato kuar release tension ke mane3?
dan kalau kuo lak, nak g mane je ek?
any suggestion please!
do give ur suggestion @kumen3~ hihi:D

selamat berhujung minggu semua...
^^, (cam suke lak nak buat emoticon cam neh)

assalammmmm~ ^^,

4 comments:

  1. gi la melawat2 melaka @ hometown akak.. kan rustam kate ,lawat melaka ibarat mlwat malaysia.. kui3..
    p/s : baru gi melaka smalam..

    ReplyDelete
  2. qhazi rase baik buat keje dulu,.
    korbankan malas then nnt kita bayar dgn outing satu hari dr pagi sampai mlm hehe..

    ReplyDelete
  3. kak roros jom pegi jogging..hehe

    ReplyDelete
  4. assalam...masa anak zaman anak dara lah nie sesuai nak malas-malas atas katil..esok dah ada hencek hasband mana bleh malas-malas..hehe, tptak bleh amalkan juga..nnti mak rotan..kikiki..

    cik Mawar Merah Berduri..kat mana nak jerit..takjumpa kotak jerit..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih!