Tuesday, May 31, 2011

yeayyy! Alhamdulillah masalah dah settel!;)

dah sekian lame carik penyelesaian untuk masalah blog post yang ade dua kali dan alhamdulillah setelah ros menemui cara untuk menDELETEnya..terus ros buat! dan hasilnya..blog ros dah tak mengulangkan entry yang sama dalam satu page! alhamdulilah...thanks to this blogger sebab tolong ros! 
 
korang leh terus ke SINI untuk penyelesaiianya~:)

take cre semua!
assalamm :)


16 comments:

  1. OK LA TU... salam jejak sini

    ReplyDelete
  2. dwaty: yuppp~ thanks koz tinggal jejak~ nnt ros bw ke sanew~:)

    ReplyDelete
  3. yana: hye! salammm~ thanks sudi singgah cni~ i will come to ur bloggg too! ;)

    ReplyDelete
  4. tahniah... hahahha...

    lama la tak jenguk dark rose nih..

    sihat ke?

    ReplyDelete
  5. eh ada gak problem mcm tu eh.takpernah kena lg..tp okla dh setel :)

    ReplyDelete
  6. he..he akhirnya..
    siti pun pernah alamai maslah dgan blog..
    bila kita mencari penyelesaiannya kita dpt bnyak input..bnyak ilmu yang dpt dipelajari..

    ReplyDelete
  7. fiqas: ros sehat jek fiqasss...insyaAllah nnt ros dtg blog fiqas pulak yew~:)

    ReplyDelete
  8. アヌム ちゃん: mang adew~ ros pown cam pelik gakkkk~ alhamdulillah la dah tak ade dua blog post ag~ lau tak dy berulang..cam tak cntik lak tgok bile 1 page ade dua entry yg berulang~:)

    ReplyDelete
  9. Murni Delights: yup..betul..banyak dah blogger lain buat tutorr~ nasib baik ade jln penyelesaiiannye~:)

    ReplyDelete
  10. Lin Azlina: thanks kak linnn~:)

    ReplyDelete
  11. yana: follow blog kamu jugak!:)

    ReplyDelete

Terima Kasih!