Friday, April 29, 2011

saya jadi takut bila saya buat salah lagi..lagi..dan lagi~

kenapa perlu bermain dengan sistem?
sedangkan sistem tak perlukan aku untuk meng"key-in"kan ape jua sekalipown maklumat-maklumat jemaah umrah dan haji! ! !

arghhhh!
bengang bile sendiri buat silap!
tak shukew!
sebab perasaan takut tu akan datang~
lebih-lebih lagi bila dapat tahu akaun company akan berkurangan disebabkan kesilapan yang kita lakukan~
owhh! tak sanggup rasenyer nak berhadapan dengan saat kematian kesilapan ituuuu!:'(

so guys, ter tell me....ter tell me~ (bak kate wan) yang meniru usop wilcha:P) 
cane nak elakkan nih?
GUGUP..
TAKUT...
NAK NANGISHHH! ! ! T_T
shumew3 perasaan bercampur baur andai tahu ianya salah!
ok, just boleh luahkan tawakkaltu a'la Allah...
moga DIA dapat membantu..
moga ape jua yang aku dan kamu3 lakukan..
betul..

HOPEFULLY!

kembali senyummm ^_^

walaupown terpakse...:')

14 comments:

  1. kalau ila pun ila rasa bersalah...asyik memikir ja kan...

    xpa dear..banyak berdoa pada Allah...pasti ada jalan penyelesaian n Allah akan tlg...insya allah...

    ReplyDelete
  2. kak!!
    xpa..setiap kesilapan tu mengajar kita..so..fighting!!

    ReplyDelete
  3. honey bunny: yup~ ros harap sgt ros tak tersalah pandang~:) dan takkan ulangi kesilapan yg samew~ doakan ros terus~:)

    ReplyDelete
  4. aisha: aisha! ! ! thanks sebab selalu ade dengan akk~ THANKS JUGAK SEBAB SELALU BAGI NASIHAT KAT AKK~:) SAYANG KAMUuuuUUUU!

    ReplyDelete
  5. sabar ye kak..all of human make mistake.. xde manusia yg sempurna.. bila kita wat silap, kta akan sentiasa ingat.. so, kesilapan yg serupa tak mungkin akan berlaku lagi.. so, fighting!!!!

    ReplyDelete
  6. jay: betul tu jay~ hurm, entahlah...dalam satu pasti ade silapnyer~ careless...~ papepown thanks eh jay!:)

    ReplyDelete
  7. apapun kesilapan mematangkan kita. hihihi..blog ili dah okey. cuma header je yang tak sembuh2..hehe..anyway, thank you cik rose! :) :) :)

    ReplyDelete
  8. nelly: tak larat nak senyum~ walaupun nga sedey~:(

    ReplyDelete
  9. Ili: alhamdulillah la dah okeyh~ ni yang nak singgah ke sane sat ni~:)

    ReplyDelete

Terima Kasih!