Wednesday, April 20, 2011

korang nak buat UMRAH dan HAJI? tak payah pening3kan kepala~ meh JOIN pakej yang syarikar ros ade!;)

assalamualaikum semua sekali~;)

korang....!
nak tahu tak? kite skunk kan kije...upsss...praktikal kat UMRAHAJ TRAVEL & SERVICES kan?
hurm, ni kat cni neh~ ros nak bagi link untuk sesape jek yang nak buat UMRAH dan HAJI...
pakej yang ditawarkan amat murah berbanding dengan syarikat travel lain....rasenyer~:P

if korang tak caye kat ros!
kindly please visit our website here:-


hurm, dekat ctu sume ade..
if betul3 nak menunaikan haji..just contact our office number!

okeyh?;)

cepat3 sebelum terlambat!;)

peace!

4 comments:

  1. of koz lah nak....duit je xde.hehe

    ReplyDelete
  2. fasihah supian: ritu mak c munif n abah dy g umrah~ under pakej kami ni la~:)

    ReplyDelete
  3. aisha: insyaAllah dik~ t kiter g buat sme3 eh? rindu r kat aisha~:)

    ReplyDelete

Terima Kasih!