Saturday, January 8, 2011

"blOglist blOgger 2011"

Salam sabtu semua!;)
&
Selamat pagi semua!
Tak tahu nak buat ape jadi blogjogging sampai lebammmmm jari jemari then finally i found this! à "blOglist blOgger 2011"

Cik Diana, ros nak joinnnnn! Hihi:D
Syarat3 nyer seperti berikut:-

1.   fOllOw blOg "melOdy frOm my sOul" nieyh..(follow u already!)

2. sediakan 1 n3 brtajuk "blOglist blOgger 2011" n serta header di bwh nieyh..


3. perkenalkan diri anda..

[lOike nama.. pekerjaan/study.. bday.. asal.. etc..]

ta’aruf sket:-
è nama sebenar dalam ic ros ialah Rosmarieza Binti Rofiee, just call me ros, roros, dark rose, ieza pown boleh!;)
è me still study at KUIS, Bangi..
è taking a Bachelor In Arabic Language As A Second Language~
è asal nye den ni oghang Melaka!;) yang ade dak3 bile manggil name orang..yang ade auuu3 kat belakangggg contoh:- ulau melingkau atas pagauuuu! Ahaks ^_*
è my D.O.B 27 July 1986~
è im turn to 25yrs old on this coming July..uwaaaa;( da tua!:P

4. letakan header blOg u'Olls n describe lah cket..
Or describe sal name Of ur blOg..
kalO nk dua2 pOwn xpe..

è ok, untuk jawapan yang ni...
è ros tak de header yang khusus untuk blog ros..
è just nama untuk blog ni ialah..Mawar Merah Berduri..
è disebabkan ros ni adalah bunga a.k.a bunga mawar so, ros suke sangat ngan name tersebut..
ade maksud tersirat sebenarnya...:P
è blog ros ni biasenyer ros update sal ape yang ros dah lalui sepanjang ros bergelar seorang anak, student, kakak, kawan, kekasih..wahhhh! and so on~:)

5. tag kpd 3 blOgger lain.. n make sure they'Olls knOw Ouke..

è okeyh, i wanna tag them:-
è wawa
è izyannadiah

6. tinggalkan url u'Olls di bhgian kOmen Ouke..(i will after publish dis entry)

7. tarikh tutup stakat nieyh i letak 14/Jan/ 2011
[ sempena bday cik diana ^^ ]

è wishing u a Happy burfday dear!;)
è moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..
è may this year was fulfilled with a blesses..amin ya Rabb~:)

 kawan-kawan..
jom la joinnnnn!;)


7 comments:

  1. salam kenal.. thanks jOin..
    nice tO knOw u.. ;)
    hebat lah dye.. amek arab tuh..
    bile nk grad..?

    ReplyDelete
  2. salam kenal jugak buat kamu n nice to know u too dear!;) hurm, biase3 jelah ros ni~:) insyaAllah ni last sem dan insyaAllah dalam tahun ni jugak ros grad~:)samada bulan 7 ato 8 nI~ doakan ye!;)

    ReplyDelete
  3. salam

    sama samalah kita memeriahkan bloglist cik diana ye

    follow ur blog :D

    ReplyDelete

Terima Kasih!