Sunday, January 16, 2011

aku yang bakal merindui mereka...~

aku yakin dan pasti yang aku akan merindui korang semua!
semua yang aku lakukan sebagai seorang student nakal kat KUIS..hikhikhik:P

hari demi hari..
masa silih berganti..cewwwaahhh:P ayattttt~:P
kay, pergi pada cerita asal...
skunk ni aje dah busy dengan assgmnt~
midterm tinggal lagi satu paper...
rindu nak hangout walaupown sem ni ade lah jugak kuar sampai dua kalik ter"over nyte" kat luar..
bukan sengaja tak nak masuk asrama..
tapi mang dah nasib kitorang.. 
kuar tak hengat dunia!


mang best kalau sekali dapat hangout..
macam ritu kitorang tdow kat ....
hehe..
tak leh nak btau kat cni~
kang ade lak yang marah kat ros..
ade ke yang nak marah?
huhu....T_T


lebih kurang dua bulan lagi aku nak praktikal dah..
sape lagi yang nak praktikal dalam bulan 3 ni?
sila angkat kaki korang!:P


hope tak jumpe korang waktu aku praktikal kat Diamond Square nt!
hehe..
office kitorang nt kat ctu..
rase nak jenguk3 ros datang la...kat Umrahaj Travel & Services...
tak kena bayar pown nak jenguk aye!:P


dan bermula short semester bulan 3 neh, start r praktikal aku..
kami satu kelas tempat yang berbeza-beza..
kawan-kawan...
ade yang pilih nak praktikal kat sekolah, ade yang nak praktikal kat Press, ade yang nak praktikal kat Travel Agencies dan banyak lagikkkkkk~


start dari bulan Mac ni,
aku pasti akan rindukan suasana belajar, suasana amik midterm, wat asgmnt, wat study group and so on..
hope that, everything will turn great while aku dah start praktikal nt~;)
doakan aku yewwwwww!


dan semestinya yang paling aku rindukan adalah merekaaaaaaa :'( 
aku cuba tahan nangis sekarang....
huhu...
tapi...
okeyh!
ye..
aku yakin aku kuat...
tapi aku dah tipu korang...
aku buat3 kuat jek sebenarnye...


i will miss them dem much!
my mimieeeee! luv u darl!

rara! ko dah macam leya okeyh?:P

perlu ke rindu diri sendiri? adehhhh!=.='

mereka yang kewll...jenah n munnnn!

sentiase bersama! lap3 u!

abaikan ape yang aku tulis! pe yang nak aku tekankan..aku rindu nak luahkan kat dinding aku neh!;'(

kami selalu dtg awl ke kelas...caye tak? tgok jela..kusi belah sane 0 lagi u!:P

aku akan bwk ko kemane je aku pergiiiii!  my LUCKY PLANT!;)

tempat study aku! T__T tuan dy pasti bukan org yang kuat study pasni kan? hukhuk...
tgok3~ aku lah tu..nak g basuh baju..dua baldi weyh!:P waktu ni aku g sensorang jekkkk...
mimi ngan rara kursus kahwinnnnn...uwaaaa;'( 

rindu nak korek wet tabung tuk basuh baju! giler pemalas aku sem neyh!


yeeewww! sile percaya..sem ni aku jadik budak baikkk..kai jubah!:P



rindu nak beli selendang ngan dak3 rumate aku walaupown selendang aku smpi nak muntah3...kat belah belakang tu ade lagik okeyh! huhu..brooch..nak beli brooch lagikkkkkk~:P
sayang ngan nyet3 ni~ adiah dari nyrahhhhh! love u nyrah~:)

sudah semestinya aku rindu nak beli barang-barang yang same ngan mimi n rara nanti~;'(
pasni sape jek yang nak ajak aku beli barang3 yang same?:'(

dan pasni ade ke sesape yang nak celebrate burfday aku cam dak3 bilik aku watkan  tuk aku?:'(


ade ke yang nak celebrate burfday aku camni? uwaaaa:'( tak de kan? tak de kan?
jgn berangan lah ros..umur da nak msuk 25 da......

ni lah dua ekor rumate aku~ kami kat math'am arobiey...dekat lah jugak THE CASTLE ni ngan RAWSHA...


pic ni kat THE MINES..eh, bukan...kat KTM SERDANG..biase kitorang lepak The Mines jekk..
tak yah nak g jauh-jauh..
semuanya ade dicni..
nak karok, nak main bowling, nak bersoping sakan..kat cni lah tempat kami!;)
nanti bile aku dah start praktikal,
semua tu mesti dah tak ade kan?
huhu...
alamat..
cam katak bawah tempurung lah jawabnyer..
tak dapat tgok dunia luar..
ke dunia praktikal aku lebih mencabar nt?
almaklumlah...
bakal berjumpa dengan ramai orang..


pape pown doakan yang terbaikkk yew kwn-kwn..


aku yakin dan pasti..
aku pasti akan rindukan semua niiiii..
yang paling aku rindu..
suasana debate beb!
okeyh..i tak hebat..tak perlu rakam!:P


dan kawan-kawan kelassss! best..sungguh3 aku nak wat banner..hoho..




korang pown rindukan aku jugak kan nanti?
aku tahu!
^_*


psttttt: ros dah edit entry ni atas sebab-sebab tertentu n ade pic yang dah didelete...:(

9 comments:

  1. dah nak buat praktikal ye? selamat ya utk semua...

    ReplyDelete
  2. honey: thabnks honey...same goes to u!:)

    ReplyDelete
  3. fiqas: a'ah~ dah nak praktikal...doakan semuanya ok tau!;) syukran~:)

    ReplyDelete
  4. cik pepel: yup! best sesangat!:P

    ReplyDelete
  5. apa la k.ros.. jgn la wt cedey2.. nak nangish da nie.. isk3..:'(
    we'll miss u too!!!!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Terima Kasih!