Thursday, October 28, 2010

roros tak nak tidur la! ;)

selamat malam semua! (bagi yang dah tidur)
selamat pagi semua! (bagi yang masih berjalan-jalan)
hehe:P
korang buat ape je tu tak tido lagi?
tak boring ke asik layan blog korang je?;)
pastu asik blogwalking je?
cube jawab sikit~ ~ ~
nak jugak tahu ape pendapat korang~
hihi:D
dan roros nak bagitahu kat korang ni~
roros tak nak tidur la!
boleh tak?
sebab esok roros tak ade kelas~
yabedabedooooooo! ! !;)
sape suruh ustaz g bengkel?
kan da tak dapat nak tatap muke roros lagi?
ahaks!
pasan jek kan?
peace!
selamat berblogwalking~;)

14 comments:

  1. haha..org tade claz le tdo pues2 hikhik.
    yanie klo xpat tdo bw smpai pg jwbnye hihi

    ReplyDelete
  2. wahhhh! rajinnyer kamu~ ;) lau aye esok aye sambung lagikkk~ hihi:D

    ReplyDelete
  3. tito2 kak r0r0s..
    sy mau tito..tp ad exam..waaaaa =(
    ceh...sempat an lyn bl0g..kui3
    d0akan sy...

    ReplyDelete
  4. aisha ni mang nak kne babab tau!;P nape tak titow ag ni? hihi:D ok, akk doakan~;)

    ReplyDelete
  5. einaz: huhu~ kamu lagi santek dr aye~:)

    ReplyDelete
  6. huhuhuhu...besh nye xde kls..belogwalking la ke sane ke mari

    ReplyDelete
  7. haha..tak jugak~ walking3 kat kolej jap pg tadi~ hehe....:P wawa da abis exam kew?:)

    ReplyDelete
  8. wawa exm pon x setat lg...tunda pulak

    ReplyDelete

Terima Kasih!