Saturday, October 16, 2010

Online Best Friend award..



salam award semua sekali~:P
dengan ini..roros ingin mengumumkan bahawa roros dah lame dapat award ni..tapi tak terpost3 entrynyew~;)
pending untuk mencari da best on9 BF ( bestfriend);)
award ni telah dianugerahkan oleh cik KF~ beliau ni amat3 lahhh..amat3lahhhh..
sila bcer dibawah tentang beliau~:)


1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this award....

beliau adalah uruchimaru-kf
1. mula mengenali beliau melalui YS~ youthsays~;)

2.seorang yang baik hati~;)

3. suke memberikan idea3 yang bernas ketika di YS dulu~;)

4. beliau amat3lah meminati Naruto..hikhikhik~ walopown aku tak bape minat..tapi tahu la jugak~;)

5. seorang tauke CC terkenallllll;) atopown boleh dikatakan blogger terkenaiiii~ kowt!;) maaf jika HAMBA salah!;) tapi kamu mang pemes~:) cekian;)


2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby...
huhu~ awat tak mintak 50?:P hihi:D

1.ok, first of all, nothing to knoe bout me coz i am an ordinary gurl..

2. love arabic language~

3.me also love to collect a different brand of perpiummmm~:P

4.sangat suke tgok kakak3 adik3 yang santek3 koz aku tak santek~:P

5.tarikh lahir aku same ngan abg kesayangan aku dato' syeikh muszaphar~;) 27/7~

6. suke sangat dengan bunga3~;) asalkan mukan munge taik ayam~:P haha:P musyukkkk~;)

7. sangat peka dengan bau busuk (sape3 yg rse diri dy agak bau keti tu baik jgn duk dkt ngan aku!;) hehe..)

7. aku seorang yang friendly~ kadang3 sampai ade yg salah faham...;) dan jeles..

8. bila orang jeles, aku ni pown same jugakkk~ kuat sangat3 JEALOUS!;) tak caye ke? yessss!
i am jealousy!;)

9. ape yg aku pasan aku ni lambat pick up~;) so, aku kene struggle lebey~ bcoz of dat, aku mesti sentiasa memastikan yg aku sentiase dihadapan...duk depan..dapat markah pown kedepan..hihi:D highest mark..lau tak,,aku rse cam ba alif ngang jekkkk:( koz aku lemahhh!;)

10. aku suka bela haiwan..ex:-buaya..ular...(aku takutttt!) tapi lau ikannnn,burung..aku suke~;)
tapiii...ikan laga aku mati...disebabkan kurang kasih sayang dr aku~:(

ok, lau nak tahu lebih lanjut~ just asking me~ ;)

3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them...

1. aishahumairah -> baru jek kenal ngan aisha~ manis..baik aty~ sayang ngan amu3 dy~ haha:P

2. wawa -> si comel yg tak sombong~ suke nau bg akk dy ni award~ so, nak bg dy jugak~ ;) she also oweys commented on all of my posts! tq ya!;)

3. rongak -> rongak ni pown same jugak~ selalu ambik berat sal aku..haha:P lau jenguk sini tak sah lau tak tnye sehat tak..macam3 la~;) tq rongak~;)

4. aiman tashkil -> cik aiman~ pelajar Misr~ beliau kwn kepada cik zam aye~ walaupown tak bape mengenali beliau~ tapi nak bagi gak kat beliau koz he also my on9 BF~;) terimalahhhh~:)

5. amiey -> she is mu gurl~ hukhukhuk~ my sister! big momma~ hahahaha:P gurau jek~ dis lovely award just 4 u my cutey sistah!;) peminat pelbagai jenis sukannnn~ ;) 

6. fiqas -> hye~ terima la award ni sempena kamu suke kat abg Maher Zain aye~ hihi:D abg Maher Zain aye yg pesan suh bg ke kamu~:)

7. zainul -> yang ni mang aye kenal~ dak LAW yang belajar same kolej ngan aku~:P mukan skandal, tapi c zainul nih ambik koko same ngan aku~ rekresi kembara~ so,aku kenal dy dan kebetulan lak dy ade blog~ tak sangke lak~;) hambik ye enollll~ jgn btau ina..nt jeles lakkk~ haha:P 


8,9,10~still pending~ nt dah dapat aye akan ngedit dan berikan iyer~:)


ok, done!
tq cik KF~;)

12 comments:

  1. tahniah buat kamu gak~;) same3~:)

    ReplyDelete
  2. yuhuuuu!!

    kakak r0r0s..
    tengs manyak2..
    mandai2 je wat scandal sy d cni ye...;p
    k0ntr0besi nnt...;p

    ReplyDelete
  3. uhukx3 ..terbatuk lah pulok!

    fabuhitallazi.." die terdiam sambil mengosok mata sprti tidak percaya bile bce post ini".........

    roros ,emm terharu lah bce sobx3...

    terima kasih byk2,kite sgt2 menghargainye..wah lame kite tak jumpe di ys,hambe pn dh lame menyepi semenjak teman hambe si sifu dri melaka menghilg diri...hambe rase roros prsn hambe Allah sorg tue..ingat tak?

    apepun hambe sng hati & suke brkwn dgn roros wlupun dlm dunia maya ini...

    *maafkn hambe hati kurg enak sejak dri ptg lagi..mungkin akn menyepikn diri seketika..jgn nanges iye..jga diri2 baek..bljr bagusx2..dh set dlm hati nk kekal pointer dlm sem ni kan..hee

    sekian..maas salamah..

    ReplyDelete
  4. salam cik KF~ kamu nape? ade prob kew? eh, kamu tyu jgn nagis~ lau de prob btau jela~;) hihi:D hurmmmm~ nak bawak diri ke? nak g bertapa dah ke? bape lame? huhu~ ni yang hambe terasa aty neh~ hambe ade wat salah kew?:( (ngade tak tnye cam tu?) pape pown serahkan segala padanya~:)

    aisha: ye aisha~ sekali sekala wat kontrobersi~:P hikhikhik~ kamu ngn sape neh? kompius la!:P

    ReplyDelete
  5. tq dark rose...tahniah jugak utk award ni...

    pst, abg kita tak de pesan ape2 lagi ke?? hehehee

    ReplyDelete
  6. fiqas: same3~;) abg Maher Zain pesan suh dengar lagu dia selalu~:) hihi:D

    ReplyDelete
  7. hahaha~ mang la kompius~ tak tahu kamu skandal ngn sape~;)

    ReplyDelete
  8. haha..terima kasij..tapi rongak dah buat..hehe..

    ReplyDelete
  9. wsalam...syukran ya ukhti..keletihan yg agak melampau di kaLa ini..mgkin abg zma amu jg begitu...haha!..thanks yeah....
    aLfun syukran...

    ReplyDelete
  10. aiman: hihi:D mungkin kowt~ owh, kenapakah? dy g mane jerk? kene belikan bitamin ni..tak pown g bwk dy g cucuk nt~ koz dyntu manjang je letihhhh~:P hahaha:P

    ReplyDelete

Terima Kasih!