Thursday, October 28, 2010

hari bermalas-malasan~ ~ ~

salam semua!
owhhhh! serius roros katakan mang hari ini adalah hari bermalas-malasan bagi roros~
kije ngadap lappy jek!
atoii aii~
ape nak jadi la anak dara sorang neh!;)
idok le teman ngadap 24jam...
pagi tadi keluar jap g ATM, wat transfer..
aye shopping on9 kat Qoma Boutique...
beli inner shawl dy~
harga murah beb!
roros pown ape lagi? sakan la membeli..hikhikhik:))
pas je balik tu kami g beli makan kat Kafe Hana..
sekali harung kan...nanti malas dah nak turun-turun g beli makan..
sesampai je kat bilik, roros terus menjamu selera tanpa menghiraukan yang lain~;) haha:P tipu la tu!
kami makan sesame la!;)
nak cerita niiiii~ ~ ~
sekarang ni kan....
rules kolej dah makin ketat tau!
dah tak leh dah nak makai baju kotat3 ni..
tudung singkat3 pown dah kena tegur...
macam yang berlaku pagi tadi kat sorang student neh..
kena tegur depan orang ramai tu...
huhu...
sib roros tak kena..
hihi:D dak baik la katekan...
actually, baru ada niat nak pakai shawl on this new sem...
ni gambar waktu kat Sek.Agama.Men Batu 10~
jadik fasilitator untuk program Mukhayyam A'rabiey~;)
tapi......tak boleyyyyy~~~
hari daftar lagi lect jabatan aku sendiri dah memantau cara pemakaian kami..
sib lepas masuk PKK waktu tu untuk daftar..
(tiba-tiba dah jadi luahan ketidak puasan hati lakkk!)
hahahahahaha;)
hari ni je aku bertuah dapat luangkan masa g BW merata-rata kat blog orang..
hari esok belum tentu lagi...;)
hehe:D
rini rase macam malas sangat tau!
jadik orang tak berguna...haha:P
tak benti lagi ni on9 dari pagi tau!;)
yang membuatkan roros benti pown sebab kuar pagi tadi, makan jap dan kemas3 bilik..haha...tu pown dapat calling dari abg bob..
dia tanye aku nga wat pe..
aku cakap la yang aku duk kemas bilik..
padahal baru nak start kemas sebenarnya~huhu;)
bagus tak roros? bagus tak? bagus tak?
baik korang angguk!
tak angguk mang la kene debik!;)
haha...dapat la debikkan dari jauh!;)
ok3, mata dah naik kuyu dah neh!
haaaaaaaa...
lupe, after maghrib tadi roros ngan adik roros g buat spek baru~ ~ ~
jangan jelesh okeyh?:P
turun sekejap je..
sebab ade offer kan?
abah suh kami buat siap-siap..
biar abis duit dia sekali harung jugak..haha:P
roros ja'at!
tu jela cerita aye untuk hari ni...
korang lak ape cer?
kongsi-konsgi la ngan roros ni~;)
mau titow la!
esok kelas awallllll~
camat malam cume sekalikkkk~:)


6 comments:

  1. waaaaaaa...cun jugak kak roros ni pakai shawl tuuu..i like..

    ReplyDelete
  2. ooohh...roros, jgn amalkan bermalas-malasan selalu...sat g habis naik lemak,...:)

    ReplyDelete
  3. hi..noks nak join blog u bleh? hope u dont mind yer..take care...

    ReplyDelete
  4. wawa: thanks~ kamu try la pakai jugak~ mesti lagi cantikkk dr akk sebab kamu comel!;)

    fiqas: hihi~ mang dah naik lemak da ni...huhu;)

    jelly beku: join jew;)

    ReplyDelete
  5. amboi3~ mukan mahin ag cik KF neh!:P

    ReplyDelete

Terima Kasih!