Tuesday, October 12, 2010

dating dengan doktor esok! ! !

salam semua..

baru teringat esok ada appointment dengan doktor..
macam yang sebelum-sebelum ni, aku kena g cek sebulan ataupun dua bulan sekali..
tapi sekarang ni doktor dah kurangkan kepada 6bulan sekali wat check up..
huhu...
aku sakit ape ek?
biar aku dan family aku jela yang tahu...
yang pastinya..
allah tu sayangkan kita kan?
tu la sebabnya allah berikan kita sakit..
betul tak?
supaya kita ni sentiasa beringat sebenarnya..
lau tak sakit, tak dela kita ni ingat padaNYA kan?
Allah takkan memberati seseorang umat itu melainkan kita tahan dengan dugaan dan cubaan dariNYA~
lau dark rose salah tolong betulkan ye?
rini mau tidur awal la..
koz esok kena bangun awal..
appointment kul9.00 am..
doakan segalanya baik-baik aje ye kawan-kawan~
nyte semua~
salam;)

nnt ros BW ke blog korang dan balas komen3 yer~
thanks korang~


6 comments:

  1. moge baek2 saje roros...=)

    jgn lupe bce doa sblm tidu iye

    dah slmt beristirehatan.....

    ReplyDelete
  2. Syafakillah. Do take care ye kak. :)

    ReplyDelete
  3. insyaallah sume bjalan lncar..amin~

    ReplyDelete
  4. cik KF: alhamdulillah everything is ok~ b4 dis kene g check up 6bulan sekali..skunk dah kurang~ setahu sekali~ cam raya la plak~ hehe~:P

    munsyi: syukran dik~:)

    wahida: amin ya rabb~ alhamdulillah dah lepas dik~:)

    ReplyDelete
  5. semoga semuanya ok je ye.. jaga diri ye rose :D

    ReplyDelete
  6. rongak: alhamdulillah~ semuanya OK~:) thanks rongak~:)

    ReplyDelete

Terima Kasih!