Sunday, October 17, 2010

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)

salam kawan-kawan~
aye ditag oleh adik YAN supaya men'join'kan diri ke dalam contest yang dibuat oleh blogger terkenal iaitu KAK INA KEY ELL~:)


meh la tengok gambo open house kat umah aye~:) eid mubarak 2010~:)
gambar ini diambil oleh Waqila~ waktu neh Open House kat umah aku~ mang kat dalam umah dah ramai sangat yang memenuhi ruang~ jadinyer kami nangkap gambo kat luo jela~ gpown dak3 ni da nak balik da waktu ni~ seriously roros cakap~ ni la 1st tyme dak3 ni sampai umah den~ yela, kami dah lamer tak berkumpul~ cuma raya jela yg dapat menyatukan kami semua~ :) eceh~:P aye yang makai baju kebaya pink tu yer~ agak tak la ayu disitu~*blushing* hihi:D 
ape lagi kawan-kawan?~:)
moh la kita join ramai-ramai dalam contest neh~
cume sediakan satu gambar ketika Open House~
senang bha ituuuuu~;)
lau nak tahu lebih lanjut syarat-syarat dan hadiah-hadiahnya~
moh ramai-ramai kelik3 kat SINI laju3 yer?~


dan untuk pengetahuan semua~




ok. done~ thanks adik YAN koz sudi tag akak for dis contest~
moga same-same bertuah ye?;)
amin~:)

9 comments:

  1. chumillnya yg pkai kebaya pink tu..
    nk kenal buleh..hehe;)

    ReplyDelete
  2. emm xde gambar open house lh pulok nk join!

    pinjam roros puye gambar boleh?
    hihi lariikkkkkkk!

    ReplyDelete
  3. terima kasih sudi join contest akak..nanti akak letak nama peserta kat sidebar kanan..
    tunggu keputusannya nanti yer

    ReplyDelete
  4. aisha: hihi~ poandai la dia~ thanks! kamu pown chumilllll!:)

    ReplyDelete
  5. kak ina: ye kakak~ same3~ TQ 2!:)

    ReplyDelete
  6. good luck..ehhee..cam ne kak buat enry ade dua ek

    ReplyDelete

Terima Kasih!