Monday, October 4, 2010

BE..BE..BE..

 salam semua yang sudi membaca..
terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog dark rose yang tak seberapa ni..
blog ni sekadar menceritakan tentang perjalanan hidup aku dan pengalaman aku dan apa-apa sahaja yang nak aku kongsikan dengan kawan-kawan..
dalam beberapa minggu yang lepas aku tak la rajin sangat nak blogwalking..
serious aku katakan, sebab aku sekarang ni sedang mengumpul duit dengan berniaga..
selain tu, aku jugak ade jual topup..sekarang masih cuti semester lagi, so tak berapa nak laku la topup aku~
but, its ok..tunggu jela aku dah balik hostel nanti..
ramai yang mencari..
kan?;)
peace! ^__^
seperti tajuk entry aku, BE..BE..BE..
aku dapat Buffered Earning baru dari Nuffnang~
aku dapat 6 BE~
mungkin hasil dari blogwalking dan komen3 kat blogger lain kowt~ :P
sempat pown dalam waktu pagi sekejap dan malam..;)

thanks mr.Nuffnang di atas jasa baik mu mempercayai diriku dengan mengeluarkan ads-ads yang terbaru kat  blog ni~
tak lupa jugak buat kawan-kawan blogger yang lain yang sudi meng"kelik" kat ads tersebut..
aku tak lah harap pown benda ni semua..
lagipun, blog ni bertujuan untuk mengabadikan apa sahaja yang aku lalui selama aku menjadi seorang anak, student, dan selain menjadi dan mencari kawan-kawan baru sebagai seorang blogger..(owh! ape ayat aku ni?)
ramai yang cakap..
SHARING IS CARING..
so, tak salah kita berkongsi pengalaman kan?
dan selain tu jugak berkongsikan pendapat..
lain orang lain pengalamannya dan pendapatnya..
thanks to all yang sudi komen-komen kat blog aku ni..
moga ianya berkekalan..
ok,thanks 4 reading~
^_*

4 comments:

  1. jelesh3!! bile nak dpt bnyk camni..:(

    ReplyDelete
  2. ups~ namo la jeles~ baru je lagi ni dapat~ tak penah cashout ag~:) kamu dah penah?:)

    ReplyDelete

Terima Kasih!