Friday, October 1, 2010

BE lagi? Wow! Terima Kasih Nuffnang~


Ok, seperti tajuk entry aku di atas…
Korang faham tak?
Ke nak aku terangkan ni?
Hehe..
Mengade tak? Mengade tak? Mengade tak sape yang tak faham3 tu? Hik3;)
Mai cni nak btau kuat3! ! !
Meh rapat3 sket tinge kowang tuh!
Aku dapat 4 BE baru dari nuffnang!!!~

Terima Kasih nuffnang..
Walaupown aku ni agak malas jugak la nak berblogwalking sekarang..
Tapi Nuffnang amat-amatlah mulia hati dengan memberikan aku Buffered Earning yang baru ni~
Tq jugak bg kawan-kawan blogger yang sudi singgah kat blog dark rose yang tak seberapa ni..
Setakat berkongsi cerita rutin harian yang aku lalui je pown~
Tak la sehebat hampa3 semua kan?
Pe yang penting, thanks kelik3 kat ads kiter~
Keep blogging n blogwalking and also clicking kawan3~:)

4 comments:

  1. wah.. keep it up. selamat mengumpul duit. ehehehe.

    ReplyDelete
  2. thanks oshin~:) kamu jugak~ selamat mengumpul wet~ kamu lagi masyukkkk~:)

    ReplyDelete

Terima Kasih!