Monday, September 13, 2010

silent is better

Salam 4 hari raya!;)
Senyum3kan lah diri anda sekalian yer kawan-kawan..senyummmmmmm :)
Walaupun hati masing-masing sedang dilumuri sos yang sangat pedas..bukan sos tomato ok? Lau sos tomato tu ibarat cam muka korang yang masam tapi SOS CILI yang pedas,panas,hangatttttttt!!! Bak cerita sosilawati lawiya yang tengah hangat diperkatakan sekarang ni..
Actually, hati aku yang tengah panas sebenarnya ni..tapi, sabar-sabar!!!;) senyum ok dark rose..bukan ape..hurm, susah la nak cakap kat sini..biar aku jela yang tahu ek? Huhu..yang pastinya aku mau senyap dari dunia FB aku…namo bukak3 lagi untukkkkk..beberapa hari ni kot..padahalllll~ hurmmm..tamo cakap!!!
...................................................................
Pagi tadi mak ada cakap, kami ni ada gak kaitan ngn family Kasan yang berkumpul raya kat Kampung Tehel tu~ pastu aku tanya la kat mak aku..betul ke ni mak? Iyer…dia ada kaitan ngan arwah atok..tapi..nak wat camner kan? Dah saudara mara cucu cicit beliau yang lain tak kenal sangat ngan mak aku gaknya..ramai tu yang berkumpul 622 buah keluarga..wamai kan? Hurm~ cukup la family tok bujang aku je…16orang adik beradik mak aku pown aku dah rasekan wamai!;)
Hurmm..kay la..tade mood r..nak sambung tgok tv..satg nak nolong mak kat dapur..malam ni kawan3 dak amiey nak datang beraya~ aisyah kawan aku pown nak datang jugak~ lau aku rajin nanti aku update ag~;)
Ok..selamat berjalan raya sume~;)

3 comments:

  1. humang aihh bapak ramainye~
    family mak ieqa ade 10 beradik je ieqa dah rase RAMAI GILE belum campur dgn anak-anak cucu cicit lagi tu.


    takde jejaka handsome ke? hew hew heww

    ReplyDelete
  2. jangan marah2,nanti kena jual.yek!

    ReplyDelete
  3. ieqa: ado~ mang ado~ dr german pown ado~ hek3!;)

    nizam omar: bio la! nga gwammm~ huhu:(

    ReplyDelete

Terima Kasih!